Heeft Jay-Z de familienaam van Beyoncé genomen toen ze trouwden? De namen van hun tweeling doen vermoeden van wel

Queen Bee verraste deze week de hele wereld door de eerste foto van haar kersverse tweeling te posten. Maar de namen van de tweeling roepen ook heel wat vragen op bij fans én rakelen zelfs een oude theorie op die doet vermoeden dat Jay-Z de familienaam van vrouwlief heeft overgenomen toen ze trouwden.

Op 14 juni werden Sir Carter en Rumi geboren, zo blijkt uit de foto die Beyoncé gepost heeft op Instagram.

Maar er zijn heel wat vragen over de namen. Want hebben de kinderen eigenlijk wel een familienaam?

Het lijkt er namelijk op dat zoontje Sir Carter mét familienaam Sir Carter Carter heet, tenminste als hij de familienaam van zijn vader meekreeg.

En Rumi Carter klinkt als een normale naam, alleen vermeldt Beyoncé geen familienaam bij haar dochter.

Dus heet het kind gewoon Rumi, zoals het een echte artiest betaamt, of heet ze Rumi Carter? Opnieuw, als ze de familienaam van papa Jay-Z meekreeg tenminste.

Jay-Z Knowles?

De vage omschrijving van de namen, rakelt alvast een oude theorie terug op.

In 2008 trouwden Beyoncé en Jay-Z en sindsdien gaat het gerucht dat Jay-Z de familienaam van zijn echtgenote heeft aangenomen.

Omdat de familie van Beyoncé niet wou dat de Knowles zouden uitsterven, omdat ze alleen maar dochters op de wereld hebben gezet, zou Jay-Z zijn naam veranderd hebben toen hij zijn ja-woord gaf aan Queen B, zo schreef Daily Mail al in 2009.

Voluit zou hij dus Shawn Knowles-Carter heten in plaats van Shawn Carter. Beyoncé heet dan voluit Beyoncé Knowles-Carter.

Sir Carter Knowles

Met die theorie in ons achterhoofd lijkt het er inderdaad op dat de zoon van het koppel Sir Carter Knowles(-Carter) en heet het meisje Rumi Knowles(-Carter). Het zou alvast minder idioot klinken dan Sir Carter Carter, mocht Sir dus een dubbele voornaam hebben.

Anderzijds is het wel zo dat de oudste dochter van Jay-Z en Beyonce de familienaam van haar vader draagt, Blue Ivy Carter. En Beyoncé schrijft op sociale media vaak een boodschap die ze afsluit met 'The Carters', wat dan weer de theorie van Knowles als familienaam teniet doet. Of zouden ze de familienamen gedeeld hebben? Want ook die theorie gaat de ronde.

Oma Knowles

Beyoncés moeder postte alvast dezelfde foto van de tweeling online en schepte daarbij wat duidelijkheid: zij claimt dat haar kleinkinderen gewoon Sir Carter en Rumi Carter heten. Eén voornaam en papa's familienaam dus.

Lees meer