Dit is de nieuwe vriend van Josje en het is geen beroemdheid

Josje Huisman (31) was al een tijdje samen met haar nieuwe vriend, maar nu weten we ook zijn naam: Cle Gyimah. Dat meldt Dag Allemaal vandaag. De creatieve duizendpoot met Ghanese roots woont in Amsterdam en is in tegenstelling tot haar vorige lieven geen beroemdheid.

Josjes nieuwe vriend is in tegenstelling tot Kevin Janssens of Johnny de Mol geen beroemdheid, maar is achter de schermen van de media wel erg succesvol. Gyimah (26) richtte in 2013 VeryRare Agency op waar hij nu als producer en art director video- en fotoreportages maakt voor bedrijven. Hij is ook medeoprichter van BALLINNN, een freestylemagazine dat al 100.000 volgers heeft en zich vooral richt op mannen.

Gyimah heeft Ghanese roots en woont in Amsterdam. Naast zijn werk bij VeryRare Agency en BALLINNN, is hij actief in het theater en ontwierp hij het logo van het Nederlandse nationale vrouwenelftal. Net als Josje zit hij ook in de muziekwereld. Hij treedt op als dj onder zijn eigen naam en stond begin deze maand nog op het kleinschalige Citizens of Alkebulan Festival in Amsterdam.

Lees meer