Respect! Harry Potter-ster Daniel Radcliffe helpt man die in Londen op straat wordt overvallen

Daniel Radcliffe is vooral bekend als Harry Potter, een personage dat het vaak niet makkelijk had. En dat is hij duidelijk niet vergeten, want in Londen toonde hij zijn goed hart. De acteur was per toeval in de buurt toen een toerist werd overvallen en twijfelde geen seconde om zich over het slachtoffer te ontfermen.

Je leest tegenwoordig maar al te vaak verhalen van mensen die lastig gevallen worden op straat zonder dat er iemand in de buurt reageert. Gelukkig zijn er ook mensen die wel altijd klaar staan om te helpen en Daniel Radcliffe is daar duidelijk een van.

Vrijdagavond zag hij hoe twee mannen op een brommer langs een toerist reden. Ze zwaaiden met een mes naar de man en grepen zijn dure tas mee. Terwijl een politieagent die in de buurt was de daders probeerde te pakken, liep de acteur naar de 50-jarige man toe.

"Toen ik terugkeerde, was ik stomverbaasd om te zien dat het Daniel Radcliffe was die het slachtoffer hielp. De man was in shock en had een snee in zijn gezicht", zei de politieagent na afloop aan de krant Evening Standard. De entourage van Radcliffe geeft toe dat de acteur daar inderdaad was, maar wou verder geen commentaar kwijt.

Lees meer