Festivalgangers op een roze wolk: in stijl aankomen op Tomorrowland met een partyvliegtuig 

Dat Tomorrowland ontzettend populair is, moeten we niet meer vertellen. Over heel de wereld vliegen mensen naar het land voor een muzikaal avontuur. Luchtvaartmaatschappij Brussels Airlines springt ook op de boot en beschildert het vliegtuig 'Amare' in thema van Tomorrowland. Om het helemaal af te maken speelt dj Yves V woensdagavond een liveset en kunnen passagiers genieten van een dessertje van sterrenchef Roger Van Damme. 

Voor de zesde keer op rij zal de vliegtuigmaatschappij duizenden festivalgangers naar Tomorrowland brengen. Brussels Airlines spreekt over 236 verschillende vluchten uit 79 steden. "De populairste vertreksteden zijn Genève, Madrid en Barcelona. Ongeveer 500 festivalgangers kozen voor een 'Discover Europe Package', waarin ze het festival kunnen combineren met een bezoek aan verschillende Europese steden," luidt het bij Brussels Airlines.

Festivalgangers op een roze wolk

Feestgangers kunnen genieten van het begin tot het einde: voor ze een stap op het vliegtuig hebben gezet, worden ze al in de bloemetjes gelegd. Op 24 vliegvelden krijgen zij al een kleine pre-party. Eens in de lucht, gaat het feestje gewoon lekker door. 47 vluchten worden voorzien van een echt feestje waarvan 8 vluchten een live dj-set aan boord hebben. Tomorrowland-gangers zweven op een roze wolk en kunnen de realiteit niet meer vatten: begrijpelijk! Degenen die wel met hun twee voeten op de grond blijven, kunnen de feestvluchten online volgen op de website van Brussels Airlines: TMLPartyflight.

 

Amare

Het vliegtuig dat de feestgangers vervoert door roze wolken heet Amare, de vierde Airbus A320 in de Belgische Icon Series van de luchtvaartmaatschappij, helemaal in teken van Tomorrowland. "Amare staat voor eenheid, liefde en vriendschap. Het zou mensen samenbrengen van over de hele wereld. Om nieuwe vriendschappen te creëren en nieuwe avonturen te ontdekken."

Vanavond speelt DJ Yves V een liveset aan boord wanneer Amare 180 feestgangers van Ibiza naar Brussels Airport vliegt. Daarnaast zal niemand minder dan sterrenchef Roger Van Damme een Tomorrowland-dessert aan alle passagiers serveren.

Er is meer ...

Brussels Airlines regelt bijna alles, zelfs na het landen. Vanaf dit jaar zal er een bagagepunt zijn op de Dreamville-camping. De Tomorrowlanders zullen hun tassen en tenten niet meer dragen naar het festival, Brussels Airlines zorgt voor het vervoeren van de bagage van vliegtuig naar festival.

Unites the world

Tomorrowland zal gedurende de twee weekends 200.000 festivalgangers verwelkomen. Mensen over heel de wereld zullen een bezoekje brengen aan het festival. Brussels Airlines en Tomorrowland doen een poging om verschillende nationaliteiten over heel de wereld samen te brengen. Hiervoor vraagt Brussels Airlines om alle buitenlandse TML-gangers een foto te nemen met een Belgische en te delen op Instagram met de hashtag #brusselsairlinesunitestheworld. Een leuk initiatief, maar een hele uitdaging om dat correct te typen op een festival, denken we ...

Lees meer