Geen vakantieplannen deze zomer? Hier zijn 5 zonnige bestemmingen die goedkoper zijn in november

Tijdens de zomermaanden gaat iedereen op vakantie. Of toch bijna iedereen ... Misschien moet je wel sparen, was dat ene reisje toch iets te duur of kan je gewoon niet door je herexamens of job. Goed dat je de zon ook kan opzoeken in de herfst. Hier zijn vijf betaalbare bestemmingen die in november ook nog warm zijn!

Met Office (Meteorological Office) heeft een lijst opgesteld van warme bestemmingen in november. In de lijst staan jammer genoeg ook dure locaties, maar die filteren we er even uit. Hier zijn vijf betaalbare (of goedkopere) vakantiebestemmingen.

1. Tenerife

Reisje heen en terug: 100 euro

Temperatuur in november: 24 °C

Aangezien de prijzen zo laag liggen, is een weekendje naar dit vulkanische eiland ideaal. Het kwik is daar duidelijk hoog in november, dus er is geen reden om niet te gaan. Stel dat er toch regen zal vallen, dan kan je zeker even langs leuke bars gaan.

2. Kaapverdië

Reisje heen en terug: 400 euro.

Temperatuur in november: 28 °C

Oké, 400 euro is niet spotgoedkoop maar het is daar altijd droog en lekker warm. Naast een prachtig landschap, is het nachtleven ook wel wat het moet zijn: verwacht je aan een eiland met Braziliaanse, Afrikaanse en Portugese invloeden. Daarnaast heb je gigantische stranden: ruzie maken om een plekje zal er dus niet inzitten.

Maar toch ... 400 euro ... We zoeken verder!

3. Madeira

Reisje heen en terug: 120 euro

Temperatuur in november: 21 °C

Madeira is het hele jaar door the place to be: terwijl we in België onze winterjassen al uit de kast durven halen, kan je in Madeira aan een bruine tint werken. Madeira is omringd door de Atlantische Oceaan dus het eiland heeft zelden extreme hittegolven of koude temperaturen. Ideaal!

4. Fuerteventura

Reisje heen en terug: 120 euro

Temperatuur: 24 °C

Met één van de grootste stranden op de Canarische eilanden, is Fuerteventura ideaal om een week te bakken in de zon. De temperaturen liggen hoog maar er kan wel wat wind ontstaan. Zorg er dus voor dat je jouw cocktails in een bar drinkt en niet op het strand. Maar ja, kijk ... Wie zijn wij hé?

5. Barbados

Reisje heen en terug: 670 euro

Temperatuur: 30 °

Het klinkt misschien duur, maar tijdens de zomer betaal je rond 2.000 euro om in Barbados en terug te geraken. November is duidelijk het moment om naar Barbados te gaan. Daarnaast is het leven daar ook niet zo duur: goedkoop eten en drinken dus!

De stranden van Barbados worden vaak beschouwd als één van de beste ter wereld. De oostkust van het Caribisch eiland is echt wel iets wat je moet gezien hebben. Zeker de moeite om te bezoeken!

En? Ga je boeken?

Lees meer