Je raadt nooit hoe oud dit model is ... en zo blijft hij er zo jong uitzien

Niemand raakt uitgesproken over ChuanDo Tan, een model uit Singapore. De man werd een hype toen uitlekte hoe oud hij werkelijk is ... namelijk 50 jaar.

ChuanDo Tan werkt al lang als fotograaf en maakte onder andere de foto voor het album Discipline van Janet Jackson uit 2008, maar werkt ook zelf als model. Daarom plaatst hij op zijn Instagramaccount ook vaak foto's van zijn afgetrainde lijf ... maar dat alles wordt pas echt opmerkelijk als je weet dat de man 50 jaar is.

Sinds die onthulling is zijn populariteit razendsnel de lucht in geschoten en ondertussen heeft 'CD' al meer dan 300.000 volgers. Veel commentaar heeft hij nog niet gegeven op zijn verrassende leeftijd, al verklapte hij in een oud interview aan The Straits Times wel enkele geheimen om jong te blijven.

Zo zou hij nooit laat gaan slapen, enkel 's middags in bad gaan, vier keer per week sporten en vooral gestoomde kippenborst met rijst, chili en gember eten. Veel mensen trekken zijn verhaal in twijfel, maar oude foto's en interviews lijken de leeftijd van ChuanDo Tan te bevestigen.

Bekijk hier enkele verbazingwekkende foto's:

Waar zijn die rimpels?

Traint die echt maar vier keer per week?

Of zijn het toch superkrachten?

Lees meer