Haar zien we niet meer terug in The Sky is the Limit

"Mijn hart is in 100 000 stukken gebroken", zo reageert Aisha van Zele (32) op de roddels over haar ex, The Sky is the Limit-man Philip Cracco (54). Hij zou nog geen maand na hun relatiebreuk al een nieuwe vriendin hebben, en met al die roddels kan Aisha niet langer leven.

Vandaag verscheen opnieuw een artikel in TV-Familie over de mogelijke nieuwe liefde van The Sky is the Limit-man Philip Cracco. Zijn relatie met Aisha van Zele liep voor een tweede keer op de klippen, niet minder dan een maand geleden. De hoofdreden zou volgens TV-Familie bij Aisha liggen. Philip vertelde aan hen dat Aisha's kinderwens opnieuw het probleem was. "En deze keer zie ik het echt niet meer goed komen tussen ons. Ach ja, ik wens Aisha echt waar het állerbeste toe. En ikzelf ... Welja, ik ben geen man die graag alleen is. Dus ik hoop dat ik ook wel op iemand anders zal vallen. Dat zou alleszins helpen om het verdriet te doen vervagen." En Philip vond al redelijk snel iemand anders.

"Philip is een toffe man, maar je moet hier verder niets achter zoeken."

Werknemers van zijn nieuwe interimbedrijfje Jobfixers deden het verhaal over zijn nieuwe vriendin in TV-Familie. Lisa is 28 en werkt bij Jobfixers als uitzendconsulente. Over hun relatie vertelden de werknemers dat die eerst louter professioneel was, "maar sinds begin juli zijn Philip en Lisa echt wel naar elkaar toe gegroeid. Ze wijken bijna nooit meer van elkaars zijde." In Dag Allemaal reageerde Philip op de geruchten: "Ik ga weleens op restaurant met een vriend of vriendin, maar daar moet niks achter gezocht worden. Jammer genoeg heb ik nog geen nieuw lief, want met een mooie dame aan mijn zijde zou ik mij véél beter voelen." Lisa zelf zegt dat de relatie enkel professioneel is: "Philip is een toffe man, maar je moet hier verder niets achter zoeken."

"Mijn hart is in 100.000 stukken gebroken"

Aisha reageerde in TV-Familie op de geruchten: "Hoewel het mij héél veel pijn doet, wil ik hier verder geen commentaar op geven. Ik wens hen samen het allerbeste toe ..." Maar commentaar geven doet ze wel op haar Facebook-profiel. Daar roept ze op om te stoppen met het sturen van roddels. "Wat is het fijn om, als tweede dag op rij, wakker te worden met weer een fantastisch stukje riooljournalistiek. Mijn hart is in 100.000 stukken gebroken, ik wil er niet nog eens dagdagelijks mee geconfronteerd worden of Philip nu al dan niet een nieuw lief aan zijn zijde heeft." Het zou de verwerking van haar relatiebreuk alleen maar moeilijker maken. "Zolang ik mijn relatiebreuk niet verwerkt heb, behoor ik 'in mijn hoofd' op die plaats ...Dus telkens er artikels verschijnen, telkens jullie mij roddels/ geruchten/ berichten doorsturen via social media, elke keer opnieuw gaat dit als een messteek door m'n hart en worden alle wonden opnieuw opengereten. Aan iedereen die het beste met mij voorheeft, leg aub de roddelmolen stil en laat me wat tot rust komen. Danku."

© Screenshot TV-Familie

Lees meer