Amerikaanse politieagent gaat met vierjarige op monsterjacht

Een politieagent is in de Amerikaanse staat Colorado met een vierjarig meisje op zoek gegaan naar monsters. Het meisje zou bang geweest zijn omdat ze geluiden hoorde in haar nieuwe huis. De agent wist het meisje gerust te stellen.

Oef, dan toch geen monster outbreak in de VS. In de staat Colorado trof een politieagent Sidney, een vierjarig meisje, aan dat niet op haar gemak was in haar nieuwe huis. ?Ze sprak de agent aan en vroeg hem of hij de monsters in ons huis wou komen zoeken?, vertelt moeder Megan Fahrenbruch aan televisiestation Denver Channel.

Moedig als hij is, haalde agent David Bonday zijn zaklamp boven en begon samen met Sidney naar monsters te zoeken. ?Zij keek alleen maar onder de zetel, maar de agent was heel professioneel en controleerde over er niets onder de zetelkussens zat?, zegt Fahrenbruch. ?Daarna zijn ze naar onze voortuin gegaan om samen te onderzoeken of daar geen monsteractiviteit plaatsvond.?

Sidney zou bang geweest zijn omdat ze geluiden hoorde in het huis. ?Soms is er lawaai, ook al is iedereen aan het slapen?, vertelt Fahrenbruch. Nu is het meisje gerustgesteld. ?Het vertrouwen dat hij haar gegeven heeft, dat is gewoon fantastisch. Sidney droomt er nu van om later ook bij de politie te gaan.?

 

Lees meer