(SPOILERS) Haal je zakdoekjes maar boven: dit Game of Thrones-personage zal binnenkort waarschijnlijk sterven

Het is gewoon waar: de hoofdpersonages zijn sinds het begin van het zevende seizoen van Game of Thrones gespaard gebleven. Ok, er zijn nog maar twee afleveringen geweest, maar wie doorheeft hoe de serie in elkaar zit, kan al een rottend lijk ruiken. Opgepast: dit artikel gaat om een theorie die gebaseerd is op het begin van seizoen zeven. SPOILER ALERT!

Dé scène waar iedereen het over heeft na de tweede aflevering van Game of Thrones: het is eindelijk gebeurd tussen Missandei en Grey Worm. En hoe! Hun liefdesscène is één van de meest erotische en sensuele van de hele serie. Zoveel geluk! Nu vrezen we natuurlijk het ergste voor dit nieuwe koppel, want Grey Worm heeft eindelijk een paar blije momenten beleefd in zijn miserabele leventje. Iedereen is bang dat hij zal sterven.

Het zag er hoe dan ook al slecht uit voor de ‘Unsullied leader’. Bij het begin van Stormborn, de tweede aflevering van seizoen zeven, smeden Daenerys en Tyrion een plan. Grey Worm en zijn troepen moeten Casterly Rock van Lannister veroveren. Later die avond zou Missandei bij Grey Worm langskomen.

Andere personages uit Game of Thrones die stierven vlak nadat ze iets leuks meemaakten:

  • Robb, Talisa en Catelyn Stark
  • Ygritte
  • Oberyn Martell
  • Mycah, de slagersjongen
  • De slavenhouder die in Astapor verbrand werd

Uit de foto’s van aflevering drie kunnen we afleiden dat Grey Worm op missie gaat en dat hij bereid is om Daenerys tot de dood te blijven verdedigen. Wordt dit het einde van onze dappere, loyale ‘Unsullied leader’?

Misschien overleeft hij het wel nipt. Of misschien zullen de Lannisters goed voorbereid zijn om hun stek te verdedigen. Wij steken alvast enkele kaarsjes aan en zetten een streepje droevige muziek op … fingers crossed!

Lees meer