Charlotte uit Mijn Pop-uprestaurant gaat verder met foodtruck … zonder hartsvriendin Laure! Een haar in de boter?

Boezemvriendinnen Charlotte en Laure deden dit jaar aan Mijn Pop-Uprestaurant mee met een vleesrestaurant. Het onafscheidelijke duo won niet, maar bleef ambitieus. En wat krijgen we nu: Charlotte opent een foodtruck zonder Laure. Hebben ze ruzie of is Laure het kokerellen gewoon beu?

Charlotte en haar beste vriendin Laure deden dit jaar mee aan Mijn Pop-Uprestaurant. In hun etablissement Madam P. serveerden ze gerechten met varkensvlees. De dames wonnen niet, maar dat zal Charlotte worst wezen: ze is haar eigen foodtruck De Sjarels begonnen. “'Ik was van plan om een ontbijtzaak te beginnen, maar ik vond geen pand waar ik echt tevreden over was”, zegt Charlotte in TV Familie. “Ik heb dan met mijn beste vriend Elias beslist dat we 't voorlopig bij een foodtruck houden. En we serveren van alles. Ook buikspek!”

… En Laure?

Allemaal keigoed voor Charlotte, maar hoe zit het met haar hartsvriendin Laure? Zijn de twee elkaar beu? “Laure zag het niet echt zitten, zij wil liever nog een tijdje als slager werken. We hebben geen ruzie, hoor. Laure was niet op de opening van de foodtruck omdat ze op kamp was met de Chiro. Enkele van onze Mijn Pop-up-personeelsleden zijn al komen proeven en die zeggen dat ze het lekker vonden. Dus ik hoop dat Laure er ook zo over denkt. Want het is zij die mij veel geleerd heeft over varkensvlees. Maar ik doe dit dus met Elias. Mijn papa is traiteur en Elias heeft nog voor hem gewerkt. Geloof me, we gaan van De Sjarels een succes maken!”

Toen Mijn Pop-uprestaurant op VTM uitgezonden werd, kon Charlotte het vaak niet laten om keihard uit te halen naar haar haters:

Zou haar opvliegend karakter iets te maken hebben met de breuk met Laure?

De creaties van foodtruck De Sjarels:

© facebook @de sjarels

© facebook @de sjarels

© facebook @de sjarels

Lees meer