Deze 'dappere' soldaat keert terug naar Dragonstone in nieuwe aflevering 'Game of Thrones'

We zijn over de helft van de week en dat wil zeggen dat HBO weer nieuwe foto's heeft gedeeld van de volgende aflevering van 'Game of Thrones'. En daaruit kunnen we afleiden dat een wel heel 'dappere' soldaat zijn weg heeft teruggevonden naar Dragonstone.

Theon Greyjoy sprong aan het einde van aflevering 2 van de boot om al zijn verantwoordelijkheden ten opzichte van zijn zus Yara te ontsnappen. In de foto's zien we hoe Theon aankomt op het strand van Dragonstone. Daar staat een ontvangstcomité op hem te wachten, dat er niet al te happy uitziet. Theon komt dan ook zonder vloot en zonder zus aan. Hoe gaat hij dat uitleggen? En zal Daenerys hem zomaar vergeven?

© HBO

© HBO

© HBO

Op een andere foto zien we "de meest trouwe adviseur van de koningin" Missandei, die iets gênant aan Khaleesi aan het opbiechten is, afgaand op haar lachje. In een volgende foto zien we Jon Snow op de achtergrond. Zouden de twee aan het roddelen zijn over de King in the North?

© HBO

© HBO

In Winterfell staat Littlefinger weeral iemand van ver te begluren. De kans is groot dat het Sansa is, met wie hij nog steeds wil trouwen. Sansa zien we dan weer in de Godswood waar ze mogelijk met Bran aan het praten is of een schietgebedje doet dat haar zus Arya eindelijk thuiskomt. Brienne en Podrick staan zich weeral te vervelen op de binnenplaats van Winterfell, dit keer in Stark-capes.

© HBO

© HBO

© HBO

Jamie en Bronn zijn ondertussen terug op een paard gaan zitten, nadat ze Highgarden hebben ingenomen. De twee kijken zeer bezorgd naar de horizon. Zou Daenerys dan toch met Drogon naar Highgarden zijn gevlogen? In de trailer voor seizoen 7 zagen we al beelden van Jamie die door een brandend veld rijdt met een speer en Daenerys heeft er alle baat bij het gigantische Lannister-leger op te branden. In King's Landing, is Cersei nog steeds overtuigd dat ze alle macht in handen heeft. Samen met Tycho Nestoris van de Iron Bank bekijkt ze de kaart van Westeros, welke plannen zijn ze aan het smeden?

© HBO

© HBO

Lees meer