Peggy uit 'Thuis' heeft eindelijk een nieuwe job beet ... maar niet op tv!

Al sinds september hebben de fans van Thuis afscheid genomen van Peggy Verbeeck, maar nu heeft Sally-Jane Van Horenbeeck nieuw werk. De actrice schoolt zich om tot chef-kok en opent haar eigen Thais restaurant in het Antwerpse.

"Ik heb het heel lastig gehad met mijn plotse ontslag. De wereld stond even stil voor mij en mijn gezin. Want naast afscheid nemen van zo'n geweldig team, betekent dat ook afscheid nemen van een bepaalde levensstandaard, van plannen en verwachtingen voor de toekomst. Ik ben 46 en dan besef je ook wel dat er weinig werk is voor zo'n profiel. Er is überhaupt al weinig werk in de sector. Bovendien ben je na zo'n jarenlange soap ook behoorlijk 'verbrand'", legt Sally-Jane uit in Het Laatste Nieuws.

Daarom besliste ze om zich op iets helemaal anders toe te leggen. Al jarenlang heeft de actrice een passie voor de Thaise keuken en daar wou ze iets mee doen. Op de grens tussen Borgerhout en Antwerpen vond ze een oud magazijn en daar werkt ze momenteel samen met haar man en acteur Robert de la Haye druk om haar eigen zaak klaar te krijgen.

Op 1 september moet SiamSally de deuren openen. Het restaurant draait rond streetfood en meer bepaald dim sum. "Je krijgt vijf verschillende gestoomde hapjes in een bamboemandje, die ik in de keuken klaarmaak. Daar kan je verschillende bijgerechtjes bij kiezen", besluit Sally-Jane.

Lees meer