Kom jij de liefde nog tegen in 2017? Ontdek het met onze liefdeshoroscoop voor singles!

Had jouw jaarhoroscoop voor 2017 een nieuwe, grote liefde voorspeld en begin je stilaan te wanhopen omdat we al over de helft van het jaar zitten? Niet getreurd! Onze nieuwsaap keek in zijn glazen bol en weet jou direct te vertellen wat er je de komende maanden nog staat te gebeuren.

Ram // 21 maart - 20 april

Het voorbije jaar heb jij je vooral op jezelf en je zelfstandigheid gefocust, maar daar komt verandering in.

Waar de eerste helft van het jaar gezellig, maar nogal traag verliep op liefdesvlak, komt er meer hartstocht in je leven van nu tot november.

Door het goede humeur dat je in juli had, lig je momenteel goed in de markt en het is aan jou de keuze of je voor een nieuw avontuurtje wil gaan of toch eerder naar de lokroep van een stabiele relatie gaat luisteren.

Bereid je alvast voor op een passionele oktobermaand!

Stier // 21 april - 20 mei

De voorbije twee jaar heb jij je vooral gefocust op casual dating in plaats van het aangaan van een serieuze relatie. Daardoor heb je jezelf beter leren kennen en weet je nu veel beter wat je zelf wil en wat je zoekt in een lief.

Vanaf nu tot aan het einde van het jaar ga je mooie tijden tegemoet met goeie gesprekken en prachtige plannen. Pas alleen op voor bezitterig gedrag. Heb vertrouwen in jezelf én in de ander.

In oktober staan de sterren gunstig voor de Stier. Je zal een opwindende tijd tegemoet gaan en zal er extra van genieten omdat je grip blijft houden op de situatie, iets dat je geleerd hebt uit het verleden.

Tweelingen // 21 mei - 20 juni

Gedaan met rondlummelen voor Tweelingen! Je voelt je veel meer aangetrokken tot volwassen mensen en serieuze relaties, in plaats van wat geflirt.

Het einde van het jaar ziet er veelbelovend uit voor jouw sterrenbeeld, want je bent optimistisch over de toekomst en hebt de regels van de relatie die jij wil, herschreven.

De sterren staan gunstig om je te helpen, want in september, oktober en december zal je op je verleidelijkst zijn en zou er wel eens een droom kunnen uitkomen.

Kreeft // 21 juni - 22 juli

Je leven kabbelt dit jaar op een rustig tempo verder, maar wacht tot de herfst begint.

Vanaf oktober zou je van een gewone koffiedate wel eens kunnen duikelen in een hartstochtelijke romance die je naar hogere niveaus tilt. Een kleurrijke herfst zowaar, maar pas op dat je je verstand niet verliest in al die passie.

Blijf jezelf trouw en hou in je achterhoofd wat je verwacht voor jezelf en wat je zoekt in een relatie. Dan zal je kunnen uitkijken naar een mooi eindejaar én een beloftevolle toekomst.

Leeuw // 23 juli - 22 augustus

Jij bent dit jaar een pak selectiever geworden, maar dat maakt je woest aantrekkelijk voor anderen.

De Leeuw heeft dit jaar veel kansen om te daten en zelfs een nieuwe relatie snel naar the next level te kunnen brengen.

Waar je eerder dit jaar het gevoel had dat je beperkt werd in het maken van keuzes, zal je tegen het einde van het jaar een groot gevoel van vrijheid ervaren. Dat zorgt ervoor dat je met een optimistisch gevoel aan 2018 kan beginnen.

Ben jij een avonturier in hart en nieren? Profiteer dan van de stand van de sterren en ga in het najaar op reis. Vanaf september is de timing ideaal om het avontuur in het buitenland op te zoeken én te vinden.

Maagd // 23 augustus - 22 september

Pijnlijke ervaringen uit het verleden hebben jou geleerd om jezelf voorop te stellen. Voortaan draag jij de broek in de relatie en laat je niet meer met je sollen!

Dat zorgt er natuurlijk voor dat je erg kritisch bent geworden, maar tegelijk wil je je ook heel graag geliefd en geborgen voelen bij iemand.

Stel je wat flexibel op en omarm de veranderingen die op je af komen. Je zal daarvoor beloond worden met een passionele novembermaand.

Aan het eind van het jaar ben je hard getransformeerd als persoon en ben je helemaal klaar voor een levenslange verbintenis.

Weegschaal // 23 september - 22 oktober

Bij jouw vrienden sta je bekend als de persoon die er altijd voor hen is en zelfs offers wil brengen om hen gelukkig te maken.

Maar vanaf dit jaar heb je gewerkt aan jezelf en aan je eigen wensen. Het gaat niet alleen meer om geven, maar ook om terugkrijgen en dat zal je omgeving geweten hebben.

Je wordt een sterke persoon en die zelfzekerheid zal beloond worden in de tweede helft van het jaar.

We zien niet of er een relatie in de sterren staat geschreven voor de Weegschaal, maar persoonlijke ontwikkeling kan alleen maar goed zijn om een relatie aan te gaan in de toekomst.

Schorpioen // 23 oktober - 22 november

Jouw hart heeft je dit jaar al een paar keer in de war gebracht. Je ontmoet leuke, artistieke personen, maar ze zijn niet allemaal bereikbaar.

Probeer niet te fantaseren over hoe een relatie zou zijn met die persoon, want de kans dat ze echt voor iemand anders gaan kiezen als ze al gesetteld zijn, is eerder Hollywoodiaans dan realistisch.

Als de herfst begint, zal je het gevoel krijgen dat je een nestje wil bouwen, maar als je dan uiteindelijk iemand vindt waarmee je dat nestje wil gaan maken, zal je merken dat het toch beter is om vrienden te blijven.

Door de stand van de planeten ben je echter erg verleidelijk rond het einde van het jaar, dus de toekomst ziet er intrigerend uit.

Boogschutter // 23 november - 21 december

Jij bent het voorbije jaar vooral bezig geweest met structuur te creëren in je eigen leven.

Sommige vrienden voelen zich daardoor verwaarloosd door jou, maar desondanks kan niemand kwaad op jou blijven. Je optimisme zorgt ervoor dat zelfs de grootste zuurpruim moet glimlachen in jouw gezelschap. Je optimisme is ook enorm aantrekkelijk.

Het voorjaar was op seksueel gebied dan ook fantastisch voor jou en voor het najaar staat er nog meer van hetzelfde op het programma. Maar toch begin je te verlangen naar stabiliteit en dus probeer je avontuurtjes toch al snel in de richting van een duurzame relatie te duwen.

Steenbok // 22 december - 20 januari

De sterren hebben eerlijk gezegd meer voor jou in petto in het komende jaar dan voor 2017.

Je komt een aantal interessante mensen tegen dit jaar, maar maak voor jezelf uit of ze echt jouw aandacht waard zijn.

Soms is het beter om te wachten op die ene juiste persoon, dan snel in een avontuur te duiken met iemand die toevallig jouw wegen kruist.

Nog even geduld dus Steenbok! Maar voor 2018 staat er heel wat moois voor jou in de sterren geschreven!

Waterman // 21 januari - 20 februari

Met je sprankelende charme heb je dit jaar al moeiteloos iedereen om je vinger kunnen winden. Als je nog niet zit te wachten op een vaste relatie, dan was het de ideale periode om nog wat rond te fladderen.

Zit je te wachten op die grote liefde? Dan moet je nog even geduld oefenen tot midden oktober of december. In die periode staat er je een ontmoeting te wachten die van groot belang zal zijn voor je toekomst.

Het is nog even wachten, maar je geduld zal beloond worden, lieve Waterman!

Vissen // 21 februari - 20 maart

Jij durft je sinds dit jaar eindelijk bloot te stellen aan potentiële lovers en dat zelfvertrouwen loont, want 2017 is voor jou het jaar van de liefde.

Je hebt je eigen lot in handen en durft ook zelf beslissingen te maken. Bij elke interessante ontmoeting heb je zelf de keuze om het te beperken tot een avontuurtje of helemaal wil gaan voor een liefdevolle relatie.

Vanaf oktober hebben de sterren een liefde zonder twijfels voor jou in petto. Je kan niet geloven dat het echt is, maar dat is het wel. Dus sit back and enjoy the ride.

Lees meer