Zien we daar de zon schijnen? Ja! Maar voor hoelang ...

Yes! Vandaag en morgen gaat de zon (eindelijk) weer schijnen. Mooi zomerweer want echt puffen en zweten doen we nog niet direct. Volgens het KMI zullen de temperaturen vandaag rond 20 graden schommelen. Jammer genoeg blijft de zon niet en nemen de wolken het vanaf dinsdag terug over.

Vandaag kunnen wij ons verwachten aan aangename temperaturen. Volgens het KMI blijft het droog en schommelen de temperaturen tussen 18 en 25 graden. Vanavond kunnen we onze paraplu ook thuis laten want het blijft droog.

Maandag

Morgen kunnen we ons ook aan mooi weer verwachten. Maandag wordt een rustige en droge dag met af en toe wat sluierwolken. Geen zorgen, het zonnetje zal zeker blijven schijnen en temperaturen zullen schommelen 22 en 25 graden.

Dinsdag

Vandaag en morgen moeten we goed genieten van het mooie weer want vanaf dinsdag wordt het terug regenachtig en frisser. De temperaturen zullen schommelen tussen 18 en 22 graden. Onweer is ook niet uitgesloten.

© Meteo.be

Na woensdag

Woensdag kunnen wij ons verwachten aan frisse temperaturen tussen 16 en 20 graden. Volgens het KMI wordt een onstabiele zeelucht naar ons land gestuwd waardoor we ons kunnen verwachten aan veel wolken, buien en zelfs onweer.

Ook donderdag blijft het frisser. De temperatuur blijft hangen tussen 14 en 19 graden.

Vrijdag kan hier en daar nog een bui vallen maar we kunnen ons wel verwachten aan droog weer. Het blijft wel vrij fris.

Lees meer