Langer dan acht jaar mocht het sprookjeshuwelijk van dit Hollywoodkoppel niet duren

Triestig nieuws uit Hollywood: sterrenkoppel Chris Pratt en Anna Faris gaan na acht jaar huwelijk uit elkaar. Ze brachten het nieuws zelf naar buiten en verklaren dat ze alles geprobeerd hebben om hun huwelijk te redden, maar dat ze zich nu vooral willen inzetten voor het welzijn van hun zoontje Jack.

We kennen Chris Pratt vooral van de tv-serie Everwood en de films van Guardians of the Galaxy. Anna Faris werd bekend door de Scary Movie-films, maar speelde ook mee in Brokeback Mountain, My Super Ex-Girlfriend en What's your number?. Recent sprak ze nog een stem in voor The Emoji Movie.

Het koppel leerde elkaar kennen in 2007 op de set van de komedie Take Me Home Tonight. Twee jaar later trouwde het stel en in 2012 werden ze de ouders van een zoontje, Jack.

Teleurgesteld

In het statement dat het koppel op sociale media postte, laten ze weten dat ze lange tijd geprobeerd hebben om hun huwelijk te redden en dat ze allebei heel teleurgesteld zijn dat hen dat niet gelukt is. Ze benadrukken dat ze hun tijd samen altijd zullen koesteren en dat ze zich nu vooral willen inzetten voor het geluk en welzijn van de 5-jarige Jack.

Ze zullen altijd van elkaar blijven houden

Maar deze liefdevolle foto's zullen we dus niet meer zien

Lees meer