Alisa Megastar van 'Ex On The Beach' is van 't straat en dit is de gelukkige

De Vlaams-Russische Alisa Megastar kroonde zichzelf al snel tot de koningin (of tsarina) van 'Ex On The Beach Double Dutch'. De spring in 't veld had kortstondige affaires met Bastiano en Jordi, maar het is vooral haar cat fight met Chiara die we niet snel zullen vergeten. Ondertussen ligt 'Ex On The Beach' al een paar maanden achter haar en is Alisa te zien in een Russische realityreeks waar ze ook een nieuw lief heeft gevonden. 

Wie Alisa volgt op Instagram had het waarschijnlijk al even in de mot, Alisa Megastar is niet langer single and ready to mingle. De blondine pronkt sinds kort met een nieuwe bink aan haar arm. Het gaat om de Rus - hou je vast - Виталий Малышев (volgens Google Translate uitgesproken als Vitaly Malyshev).

Tweede keer, goede keer?

Na Ex On The Beach Double Dutch heeft Alisa de realitymicrobe duidelijk te pakken. Sinds 22 juli is de knappe blondine te zien in de Russische realityreeks DOM-2. In het programma moeten een aantal vrijgezellen samen een huis bouwen en in de tussentijd ook op zoek gaan naar een partner tussen de andere kandidaten. Uiteindelijk vechten de vers gevormde koppels het dan uit, met als inzet het huis dat ze gebouwd hebben. Noem het dus gerust The Block meets Big Brother meets Temptation Island.

Alisa en Vitaly vormen sinds kort één van die DOM-2-koppels. Of het duo uiteindelijk met het huis aan de haal zal gaan en of Alisa ook in deze reeks de show zal stelen, valt nog af te wachten. Maar Alisa kennende zal haar deelname niet onopgemerkt voorbijgaan.

Lees meer