Gordon uit 'Hotter Than My Daughter' en 'De Slimste Mens' trouwt binnenkort met onbekende … én gaat ook op zoek in België!

Het Nederlandse tv-fenomeen Gordon, bij ons vooral bekend van het hilarische ‘Hotter Than My Daughter’, is op zoek naar een lief. ’t Is te zeggen: voor zijn nieuwe programma zal hij met een onbekende in het huwelijksbootje stappen en zijn zoektocht begint ... in België!

22 november is het zover: dan trouwt BN’er Gordon Heuckeroth op een idyllische locatie in Zuid-Afrika met zijn droomman. Alleen … kent hij z’n toekomstige nog niet. In de acht afleveringen die het programma ‘Gordon gaat trouwen… maar met wie? zal tellen, gaan wetenschappers en enkele van zijn vrienden (waaronder Gerard Joling!) op zoek naar zijn perfecte man.

Op z?n Facebookpagina geeft Gordon, die ondertussen 3,5 jaar single is, alvast het volgende mee: ?Ik zoek een leuke stabiele vent zonder mental issues, die houdt van avontuur en reislustig is, vrij in het leven staat en vooral van het leven houdt! Positief ingesteld is en een lach belangrijker vindt dan een traan, liefst niet rookt, sportief en ondernemend is!?

Twijfels

Een hele lijst dus, maar toch voelen al meer dan 100 mannen zich aangesproken om met de bijna 50-jarige Nederlandse presentator in het huwelijksbootje te stappen. Gordon gaf nochtans toe dat hij eerst zijn twijfels had bij het programma: ?Ik heb enorm getwijfeld of dit wel de juiste weg is, maar het pad waar ik nu op loop heeft ook geen happy end. Niet dat ik naarstig op zoek ben, integendeel, ik ben zelfs happier dan normaal met mijn leven nu. Maar ik heb altijd gezegd dat ik wil trouwen voor mijn 50ste en dat is volgend jaar, dus die belofte los ik in aan mezelf.?

Zo gezegd, zo gedaan. Vorige week werden twaalf geschikte kandidaten geselecteerd en gisteren, maandag 7 augustus, gingen de dates van start ? in Belgi

Op zijn Facebookpagina staat alvast te lezen dat de productie Vitaya benadert om het programma ook bij ons uit te zenden. Wij zijn alvast razend benieuwd of hij luidkeels z’n legendarische ‘So this is meeee’ voor het altaar zal zingen!

© RTL

Lees meer