Jon 'Van Gogh' Snow: dit dachten sommige fans tijdens de laatste aflevering van 'Game of Thrones'

Jon Snow kon in de laatste aflevering van 'Game of Thrones' Daenerys eindelijk overtuigen samen te vechten tegen de White Walkers. Moeilijk was dat niet. Hij moest gewoon wat grottekeningen laten zien. Maar waren die tekeningen wel authentiek? Sommige fans lieten zich te hard meeslepen in complottheoriëen. "Hij heeft ze daar zelf getekend!"

© HBO

Jon Snow doet er ondertussen al twee afleveringen over om de Mother of Dragons te overtuigen aan zijn kant te vechten tegen de White Walkers. In de laatste aflevering zagen we de twee de grotten van Dragonstone induiken om de mijn van dragonglass te laten zien.

Maar dat was niet alles, de King in the North had ook een paar tekeningen van de First Men gevonden. Die vochten samen, ongeacht huis of afkomst, tegen de White Walkers. Dat kon Daenerys wel overtuigen om haar leger uit te lenen aan Jon, op voorwaarde dat Jon Daenerys als de enige koningin aanvaarde. Fans vonden deze zet te simpel en bedachten meteen een hilarische complottheorie

De grotschilderingen zijn niet authentiek. Jon Snow werkte samen met Davos om ze snel te tekenen op 5 minuten.

© Imgur

Of duurde het een week?

En hoe? Met een krijtje natuurlijk!

Geloof je dat niet? Dan is hier hét bewijs!

Of waren het verfborstels?

Er waren natuurlijk ook fans die andere fantasieën hadden over de grot-scène. Want als er één ding is waar Jon Snow wel iets over weet, dan zijn het grotten.

Lees meer