Miette uit Mijn Pop-Up heeft nieuwe vriend! En dit is de gelukkige

Wie kent Miette Dierckx nog uit 'Mijn Pop-uprestaurant 2016'? De blondine met rode lippenstift deed mee met haar ex-lief Willem. Ze wonnen net niet van Chloé en Magali met hun Strombowli. Maar wat blijkt nu: ze heeft een nieuw pop-uprestaurant én een nieuw lief!

Miette heeft een pop-upbar geopend: Villa Loco. Wat schat de pot: Mexicaanse cocktails en hapjes. De locatie is het oude gemeentehuis van Laakdal. Daar mag ze de komende twee maanden haar ding doen. “Toen ik met mijn vriend Jonas op reis was in Mexico, heb ik met volle teugen van de lokale keuken genoten”, zegt ze aan TV Familie. “Sinds Willem en ik die toer op gingen met onze Jalapeño Loco, ben ik zot van dat eten. En voilà, tijdens die vakantie kwam ik op het idee om opnieuw een Mexicaanse pop-up te openen.”

Wat een tortelduifjes! En zonder haar liefje was het Miette niet gelukt: “Jonas heeft mij heel hard geholpen. Hij heeft het terras aangelegd, de toog gemaakt. Hij is mij elke dag komen helpen na zijn werk. Ik ben hem dankbaar, die lieve schat van mij. Zonder hem was het een pak moeilijker geweest.”

Verliefd

Maar dat is nog niet alles: “Wel, ik heb een primeurtje: we wonen sinds kort samen! En 't is zalig. Jonas en ik zijn inderdaad al bijna een jaar een koppel, dus 't werd tijd, hé. We wonen nu op een boogscheut van mijn pop-upbar. Trouwens, ik ben niet alleen verliefd op Jonas.”

Op wie is Miette dan nog verliefd?

“Op de locatie van m'n pop-up! Het oude gemeentehuis van Laakdal. Man, da's zo mooi en sfeervol. Ik ben enorm blij dat ik m'n pop-up daar mocht opzetten.”

En hoe zit het met haar ex?

“We zijn nog altijd goeie vrienden. Maar 't is een feit dat we elkaar veel minder horen dan toen we in 'Mijn Pop-up' zaten. Willem heeft mij veel succes gewenst met Villa Loco. Eerlijk gezegd, ik hoop dat hij eens mee taco's komt maken. Dat zou leuk zijn. Mensen waren trouwens dol op onze taco's! Dus Willem, als je dit leest.”

Lees meer