Rihanna wordt beschuldigd van photoshop, maar waarom is dat eigenlijk zo erg?

Rihanna heeft een aantal dagen geleden foto's gepubliceerd van een carnavalsshoot. Al gauw volgen enkele beschuldigende reacties. Wijzende vingers naar 'Bad girl Riri' omdat ze zogezegd foto's heeft gepubliceerd die gefotoshopt zijn. Op één van de foto's heeft Rihanna namelijk twee nagels op één vinger. Een beetje bizar dus ...

Het portret is gemaakt door fotograaf Dennis Leupold en werd genomen op het 'Crop Over Festival' in Barbados: een festival waar de 29-jarige Rihanna elk jaar naartoe gaat.

Voor de fotoshoot heeft Rihanna zich gekleed als een ware showgirl. Op Instagram post de superster trots enkele foto's van haar shoot. Prachtige foto's waarop ze veel positieve reacties heeft gekregen, totdat mensen iets gek opmerken: een dubbele nagel op haar duim.

© Instagram @badgalriri

De zangeres wordt van photoshop beschuldigd omdat ze op een foto twee nagels heeft op één vinger. Reacties op de foto luiden: "Waarom heeft ze twee nagels?" en "Ben ik de enige die de twee nagels ziet?".

Voorlopig weten we nog niet of de foto is gefotoshopt of niet. De zangeres heeft nog niet gereageerd op haar beschuldiging.

Is photoshop zo erg dan?

Dat veel mensen (en ook sterren) photoshop toepassen, is geen geheim. Maar bij Rihanna ligt het een beetje anders aangezien ze onlangs zogenaamde bodyshamers op hun plaats zette. De zangeres heeft zich verdedigd nadat een journalist haar dik noemde. Als reactie postte ze een filmpje waarop ze lekker veel snacks en eten vast had.

Door zo'n video te posten, toonde de zangeres aan dat bodyshaming haar niets doet. Indien de zangeres schuldig is aan photoshop, is dat natuurlijk een beetje tegenstrijdig met de video. In de video hoor je een vriendin zeggen "Stop judging her!" wat "Stop met haar te oordelen!" betekent.

Chris Brown is er ook nog

Of ze nu photoshop heeft gebruikt of niet, dat boeit ex-vriendje Chris Brown helemaal niets. De zanger heeft een reactie gepost op haar Instagram om duidelijk te maken dat hij de foto heeft gezien.

© Instagram

De zanger gebruikt een emoji die staat voor loerende ogen. Chris Brown is dus misschien nog geïnteresseerd in de zangeres, maar de fans zijn hier niet tevreden mee.
"Chris Brown moet zijn toxiciteit weghouden van Rihanna's Instagram. Laat haar met rust."
"Wacht eens even, gaat hij nu weer voor Riri?"
"Chris Brown moet Rihanna VOOR ALTIJD met rust laten."

Dat Chris Brown heeft gereageerd op de foto, bevestigt ook een andere zaak: Rihanna heeft Chris Brown niet geblokkeerd op Instagram.

Lees meer