Sluit die vader meteen op! Rus haalt halsbrekende toeren uit ... met zijn baby

We zijn ondertussen welbekend met Russische waaghalzen, die de zotste, meest gevaarlijke stunts uithalen. Maar deze man neemt gewoon zijn baby mee op avontuur. Schandalig, maar o zo spectaculair!

Roman R., een Rus uit Zelenogorsk in Siberië, haalt voor de camera de zotste stunts uit met zijn baby van enkele maanden. Je kan wel zeggen dat Roman R. iets met ‘hangen’ heeft. Zo liet hij het kindje al van de top van een hoog gebouw hangen en uit het raam van een rijdende auto.

Maar niet iedereen kan met de stunts lachen. Zo heeft de politie een onderzoek geopend. Het ‘oeuvre’ van Roman R. werd voor het eerst openbaargemaakt op VKontakte, de Russische Facebook. Daarna gingen de filmpjes viraal op YouTube. De meeste content is ondertussen verwijderd om niemand op slechte ideeën te brengen. Roman R. moet oppassen. Zo kreeg een Algerijn, die een livevideo op Facebook postte van een hangende baby op een hoog gebouw met het bijschrift ‘druk op like of ik laat hem vallen’, twee jaar cel. Sommige mensen gaan wel héél ver voor een paar likes.

 

Lees meer