Het gaat wel heel goed tussen dit Blind Getrouwd-koppel: ze zetten grote stap en kopen samen een appartement

Het eerste seizoen van 'Blind Getrouwd' toonde al dat trouwen met een onbekende toch kan uitgroeien tot een geslaagd huwelijk. In het tweede seizoen kwamen er zelfs twee koppels uit die ook na de opnames getrouwd bleven. En het gaat zelfs zo goed bij een van die twee koppels dat ze onlangs een enorme stap hebben genomen: ze hebben samen een appartement gekocht! Zijn ze nu klaar voor een eventuele volgende stap?

Het tweede seizoen van de VTM-reeks Blind Getrouwd was een enorm succes. Niet alleen wat de kijkcijfers betreft, want met Evelien & Nicolas en Veerle & Nick waren er zelfs twee koppels die het experiment succesvol afsloten. En Nick en Veerle zijn nu al klaar voor een volgende stap in hun relatie. Zo kochten ze samen een appartement, dat vertellen ze aan TV-Familie. "Het ging sneller dan gepland", legt Veerle uit. "Eind 2017 was eigenlijk onze deadline. Maar Nick en ik hebben er allebei een heel goed gevoel bij."

De twee zijn ondertussen zelfs al verhuisd en wonen nu dus ook echt in hun eigen stekje. Tijd om te beginnen aan die volgende stap in de relatie? Nick heeft er nooit een geheim van gemaakt dat hij op termijn wel kinderen wil. "Veerle en ik hebben er uiteraard al over gepraat en onze neuzen staan in dezelfde richting", vertelt Nick. "Zolang we er zo over blijven denken, zal die droom op termijn sowieso uitkomen. Dus misschien binnenkort? Wie weet ..."

Lees meer