Dit zouden de eerste namen zijn voor het nieuwe seizoen van Liefde voor Muziek

Er komt een nieuw seizoen van Liefde voor Muziek en nu zouden ook de eerste namen gelost zijn. In het vierde seizoen van het muzikale VTM-programma zullen Niels Destadsbader, Sarah Bettens en Marco Borsato het beste van zichzelf geven, al wordt dat niet bevestigd door VTM.

In de tweede helft van oktober trekken opnieuw een aantal muzikale artiesten naar het buitenland om daar een remake van elkaars nummers te brengen. Het programma bewees zijn succes elk seizoen opnieuw en er vloeiden een aantal mooie hits voort uit het programma, zo schrijft Het Nieuwsblad.

Met het vorige seizoen werd Isabelle A nog herontdekt en werd de carrière van Gers Pardoel écht gelanceerd in Vlaanderen.

Voor het vierde seizoen kon VTM alweer drie mooie namen strikken, al wil de zender de namen voorlopig nog niet bevestigen.

Sarah Bettens

Sarah Bettens is een oude rot in het vak. Met haar deelname aan Liefde voor Muziek wil ze de 25ste verjaardag van haar band K's Choice in de kijker zetten. Bettens had met haar band vooral in de jaren '90 veel succes, maar begin dit jaar had ze nog een hit met Stan van Samang, Little Moon Rises.

 

Niels Destadsbader

Ook met Niels Destadsbader kon VTM een klinkende naam aan hun programma koppelen. Destadsbader was in het verleden nog Ketnetwrapper, maar maakte in 2014 de overstap naar VTM. Ondertussen maakte hij ook muziek en deze maand nog won Destadsbader de Radio 2 Zomerhit met zijn nummer Skwon Meiske. Het nummer is een bewerking van Sofia van Alvaro Soler en Niels maakte het samen met Miguel Wiels. Ook stond hij deze zomer op het podium van Werchter Boutique, zeg maar in het voorprogramma van Robbie Williams.

 

Marco Borsato

Maar misschien wel de meest opvallende naam die VTM nu al bekendmaakte, is Marco Borsato. De Nederlander heeft een glansrijke carrière in Nederland en België en talloze hits op zijn naam staan. Gers Pardoel heeft met zijn deelname dit jaar het pad geëffend voor onze noorderburen.
 

Populariteit

Dat het programma de artiesten geen windeieren legt, zal wellicht meegespeeld hebben in de beslissing van de artiesten. Het programma haalt vlot tussen de 700 en 800.000 kijkers en er komen ook elk jaar nieuwe hits uit het programma.

Lees meer