Is er een nieuwe game van 'Game of Thrones' op komst? En wordt het beter dan zijn voorgangers?

Het zevende seizoen van 'Game of Thrones' zit er dan wel op, voor de echte fans komt er misschien toch nog iets leuks aan. Gamestudio Bethesda zou namelijk werken aan een computerspel rond de populaire serie. Dat blijkt alvast uit een pagina die ontdekt is op de site van winkelketen Target.

'Bethesda: Game of Thrones', dat zijn de vier woorden die te lezen vallen op de website van Target. Daarbij staat er ook nog eens featured. Aangezien Bethesda een uitgever en producent is van games ziet het ernaar uit dat er een computerspel op komst is van Game of Thrones.

Wat we precies mogen verwachten is moeilijk te voorspellen. Bethesda is de maker van de laatste games in de reeksen The Elder Scrolls en Fallout. Game of Thrones lijkt ook uitermate geschikt voor een RPG. Aangezien Bethesda ook een uitgever is, kan het ook zijn dat het spel gemaakt wordt door een gamestudio.

Op het internet zijn veel fans enthousiast over het nieuws. Toch is er ook veel schrik. In 2012 bracht Cyanide Studios al een spel uit van de reeks en sinds 2014 zijn er door Telltale zes delen uitgebracht in een episodische reeks. Al die games zijn niet echt positief onthaald.

Lees meer