Jani geeft bekend duo een make-over als start van het tiende seizoen van 'Zo Man Zo Vrouw'

'Zo Man Zo Vrouw' gaat zijn tiende seizoen in, en dat zal een feestelijke jaargang worden. Eerder werd al aangekondigd dat er bekende figuren hun opwachting zouden maken, maar nu heeft VIJF ook de eerste namen aangekondigd. En dat zijn niemand minder dan schlagerduo Christoff en Lindsay. "De dressing van Christoff, daar zitten wel ... euh ... speciale stukken bij!"

Zo Man Zo Vrouw zal zijn tiende seizoen openen met een topaflevering, dat staat vast. Want het programma wordt in de eerste aflevering omgedoopt tot Zo Broer Zo Zus met het bekende schlagerduo Christoff en Lindsay. Zowel broer als zus hebben wel wat kritiek op elkaars kledingstijl en willen daarom onder handen genomen worden door Jani.

"In de dressing van Christoff? Hm, daar zitten toch wel, euh, speciale stukken tussen", moest de stylist bekennen aan Dag Allemaal. Al is die over het algemeen wel lovend over de kledingstijl van de schlagerzanger. "Ik had eigenlijk weinig tot niets aan te merken op Christoffs stijl." Toch zal het ongetwijfeld een knaller van een seizoensopener worden met de twee schlagersterren.

Moeder opgebeld

Jani en Christoff konden het tijdens de opnames trouwens enorm goed met elkaar vinden. Zo goed dat Christoff zelfs z'n moeder opbelde "om te vertellen hoe fijn ik het vond met Jani". Jani is zelfs te vinden voor een fashionprogramma samen met Christoff. "Nee, laat Jani het maar verder alleen doen", antwoordde de schlagerzanger. "Hij doet dat zo goed!"

De eerste aflevering van het tiende seizoen met Christoff en Lindsay staat gepland op 7 september om 20.35 uur op VIJF.

Lees meer