Revolutie op Instagram: binnenkort kan je ‘Stories’ bekijken én posten zonder app

Instagram is sinds jaar en dag op maat van smartphones afgestemd. Je kan natuurlijk via je pc naar de website gaan en foto’s liken, maar that’s it. Daar komt nu verandering in, want binnenkort kan je ‘Stories’ posten van op je computer! Eindelijk!

Nu kan je alleen maar foto’s op Instagram posten via de app op je telefoon. Op de website kan je enkel foto’s bekijken en liken. Maar dat is binnenkort verleden tijd. De ontwikkelaars van Instagram hebben in een officieel persbericht een revolutionaire update aangekondigd.

Zo kan je binnenkort je foto’s en Stories posten vanop je browser op je pc of smartphone. Het is nog niet duidelijk of dezelfde filters en instellingen als bij de app beschikbaar zullen zijn. Aan de beide kanten van je scherm zullen twee pijltjes verschijnen waarmee je van Story naar Story zal kunnen navigeren. De ontwikkelaars melden dat we nog enkele maandjes zullen moeten wachten. Het is niet echt verassend dat deze update er nu komt: dagelijks posten maar liefst 250 miljoen mensen een Story op Instagram.

© instagram

Lees meer