Nu is het officieel! Dit is de eerste naam van Liefde Voor Muziek

Al sinds vorige week gonzen er namen van artiesten voor het nieuwe seizoen van Liefde Voor Muziek op VTM. Maar de zender wou nog niemand bevestigen ... tot vandaag! Niemand minder dan Niels Destadsbader vertelde op Qmusic dat hij in het voorjaar te zien zal zijn in het populaire muziekprogramma.

Niels Destadsbader heeft er als muzikant een straf jaar opzitten en won enkele weken geleden nog de Zomerhit van Radio 2 met z'n nummer Skwon Meiske. De kans is dus groot dat deze hit intussen door een andere artiest onder handen wordt genomen, want volgende maand reist Niels met verschillende andere zangers en zangeressen af naar een tropische bestemming voor de opnames van Liefde Voor Muziek. Althans toch als VTM zoals de voorbije jaren de artiesten in een zonnig oord laat nazomeren.

De andere namen zijn nog niet officieel, maar ze zullen volgens Qmusic nu wel snel volgen. Niels Destadsbader was één van de artiesten die al op het lijstje stonden dat VTM vorige week nog niet wou bevestigen. Als de andere twee straks ook blijken te kloppen, dan zou Niels het gezelschap kunnen krijgen van Marco Borsato en Sarah Bettens. Bring it on!

Lees meer