Zo vergis jij je NOOIT meer van koffer op de bagageband

Heb jij ook altijd zo veel stress wanneer je op de luchthaven aan de bagageband op jouw koffer aan het wachten bent? Heb je ook altijd schrik dat je de verkeerde koffer gaat meepakken of, erger nog, dat iemand anders per ongeluk met jouw koffer gaat lopen? Dan hebben we misschien iets ontdekt waar je heel blij mee gaat zijn.

Wat als ... jouw eigen gezicht op je koffer afgebeeld zou staan? Dat is wat de internetwinkel Firebox nu aanbiedt. Het gaat om een hoes met een foto van jezelf of van iemand anders die je rond de koffer aanbrengt. De hoezen komen in verschillende formaten en zijn voorzien van de nodige gaten zodat het handvat en de wieltjes van je koffer er perfect door kunnen.

Je hebt de hoezen in het klein ...

In het iets groter ...

© Firebox

En in het nog iets groter!

© Firebox

Het kleinste exemplaar kost 22,39 euro, het middelste 28 euro, en het grootste 33,59 euro. Hoe maak je die hoes dan? Dat doet het bedrijf uiteraard voor je, maar je moet de foto opladen via hun website. Daarna duurt het enkele dagen om de hoes te drukken. Ze waarschuwen wel meteen dat ze niet verantwoordelijk zijn voor eventuele uitgerekte foto's of foto's van slechte kwaliteit. Kies er dus eentje met genoeg pixels ...

En zo kan je jezelf eens bij de haren grijpen. Goeie reis!

© Firebox

Lees meer