Voor alle 'Skater Boys': Avril Lavigne plant comeback en nieuwe plaat

Goed nieuws voor alle 'Skater Boys': Avril Lavigne bereidt een comeback voor na een bikkelharde strijd tegen de ziekte van Lyme. De ‘Complicated’-zangeres spreekt over een eerste nieuwe plaat sinds ‘Avril Lavigne’ in 2013. 

Zo spreekt ze haar fans toe via Twitter: “Ik wil jullie allemaal bedanken voor je geduld terwijl ik deze nieuwe plaat in elkaar flans. Ik heb een lange revalidatie achter de rug en ik wil dat dit perfect wordt voor jullie!”

Na de release van ‘Avril Lavigne’ in 2013 werd bij de Canadese rockchick de ziekte van Lyme geconstateerd. Ze moest maandenlang het bed houden, maar is nu aan de betere hand. “Haar herstel gaat hartstikke goed, ze wordt sterker en sterker”, zegt een goede vriend op de Amerikaanse televisiezender E!. “Ze heeft meer energie en is ook vaker bezig.”

“Ik kan niet wachten om de nieuwe muziek met de wereld te delen”, zegt Avril Lavigne in muziektijdschrift Billboard. “Ik heb mezelf uitgedaagd als liedjesschrijfster en ik schrijf nu over dingen, waar ik het voordien nooit over had. Veel van de nieuwe nummers gaan over het leven. Ik heb de jongste jaren veel meegemaakt en sommige van die liedjes zijn gewoon tot mij gekomen. Concepten en teksten vlogen gewoon door mijn hoofd. Het enige wat ik moest doen, was mijn telefoon grijpen, mijn ideeën inzingen en de teksten uitschrijven.”

Avril over haar struggles:

 

Foto's van de opnamesessies:

Deze aankondiging van Avril Lavigne kan op veel enthousiasme rekenen op sociale media:

Lees meer