De Ideale Wereld is terug en dit zijn de eerste namen van de gasten

Het wachten is eindelijk voorbij voor alle fans, want De Ideale Wereld is vanaf morgen terug op tv. Otto-Jan Ham en zijn sidekicks blikken vanaf nu iedere dinsdag- en donderdagavond rond 22 uur terug op de actualiteit van de dag. Daarvoor krijgen ze zoals altijd het gezelschap van een gast, en Ivan De Vadder heeft de eer om de spits af te bijten.

Naast Ivan De Vadder zijn ook Ella Leyers, Lia Van Bekhoven, Ian Thomas en Dina Tersago al bevestigd. Voor de presentatie zal Otto-Jam Ham opnieuw beroep kunnen doen op sidekicks die afwisselend aan hun tafel plaats zullen nemen. Dat zijn dit jaar Jelle de Beule, Sven de Leijer, Jonas Geirnaert, Jan Jaap van der Wal en Faisal Chatar.

Het format van het programma is hetzelfde, maar de makers beloven ook een pak nieuwigheden. In elke aflevering zal er een andere huisband spelen. Sociaal Incapabele Michiel krijgt een vaste job. En Luc Haekens vormt een duo met Thomas Huyghe. Morgen start dus het nieuwe seizoen van De Ideale Wereld met Ivan De Vadder en de sidekick aller sidekicks Jelle De Beule.

Lees meer