Waagt Adele zich aan acteercarrière? Haar eerste rol lijkt ze alvast beet te hebben

Of Adele ooit nog gaat touren, is nog een groot mysterie, maar toch zullen we de Britse meer dan waarschijnlijk nog bezig zien. De zangeres zou namelijk gevraagd zijn voor een rol in de film rond Oliver Twist ... en ze zou niet weigerachtig staan tegenover het aanbod.

De vorige tour van Adele was misschien wel haar laatste. De zangeres wil meer tijd voor haar zoontje Angelo (4) en wil daarom niet meer de wereld rondreizen. Jammer voor de fans en ook zonde van haar talent, maar daar is nu misschien een oplossing voor.

Sir Cameron Mackintosh en Working Title Films denken namelijk aan een remake van de musical Oliver!. Eerder produceten zij ook al Les Miserables in 2012. Adele zou door hen gevraagd zijn om de rol van Nancy op zich te nemen, de prostitué en geliefde van de bruut Bill Sikes.

Remake van film uit 1968

Adele zou de rol wel zien zitten omdat ze niet zover moet reizen en omdat haar zoontje de film ook zou kunnen bekijken. Volgens The Sun overweegt de 29-jarige zangeres dan ook het aanbod.

Wanneer de remake van Oliver! er precies komt is nog niet bekend. In de vorige versie van de film uit 1968 werd Nancy gespeeld door de nu 84-jarige Shani Wallis, die afkomstig is uit dezelfde Londense wijk als Adele.

Bekijk hier een fragment van Shani Wallis uit Oliver!:

 

Lees meer