Veerle en Nick uit 'Blind Getrouwd' willen trouw overdoen en denken al verder

Het is nog altijd grote liefde tussen Veerle (35) en Nick (31) uit 'Blind Getrouwd'. De twee trouwden bijna een jaar geleden zonder elkaar ooit gezien te hebben, maar zijn van plan om dat huwelijk volgend jaar over te doen. "Nu kunnen we vieren dat we elkaar écht graag zien", zeggen ze in Dag Allemaal.

Het gaat snel voor Veerle en Nick uit het VTM-programma Blind Getrouwd. In oktober vorig jaar leerden ze elkaar kennen voor het altaar. Maar dat huwelijk willen ze nu overdoen. "We hebben dat altijd gezegd, dat we ons huwelijk nog eens deftig willen overdoen. Maar dat zal wellicht iets voor volgend jaar zijn", zegt Nick in Dag Allemaal.

"Deze keer zal het écht zijn. Veel plezanter. We zullen ook niet zo zenuwachtig zijn als de eerste keer, met die camera's. Nu kunnen we vieren dat we elkaar écht graag zien, en ons klaar voelen om de rest van ons leven met elkaar te delen. Iedereen zal zien hoe gelukkig we met elkaar zijn", treedt Veerle haar man bij.

Kinderkamer

Ondertussen kocht het koppel ook een appartement en wonen ze dus niet meer in het huurappartement dat ze vonden tijdens Blind Getrouwd. In hun nieuwe woonst is alvast een kinderkamer voorzien.

"Ja ja, dat was een absolute must. Maar we willen eerst nog wat van elkaar genieten. Een baby is welkom als de tijd er rijp voor is. We willen niets overhaasten. 't Gaat zo al rap genoeg allemaal", zegt het koppel.

Lees meer