Drie mannen dringen 's nachts Bobbejaanland binnen om een 'feestje' te bouwen en zetten alles op video

Voor een challenge moesten drie Nederlanders het pretpark Bobbejaanland bezoeken na de openingsuren. Eens ze hebben ingebroken, besluiten ze om van een waterglijbaan te gaan. Klinkt allemaal leuk en grappig, maar dan loopt het toch mis ... 

Giel, Thomas en Stefan moesten voor een uitdaging een filmpje maken voor hun YouTube-kanaal 'Stuk TV' waarin ze inbreken in Bobbejaanland. De drie jonge kerels gaan de challenge aan en kruipen na sluitingstijd over de hekken van het park. Ze beginnen het filmpje door te zeggen dat ze niets weten over de wetgeving in België. Als dat maar goed komt ...

De drie mannen vinden eindelijk hun weg naar het attractiepark, maar dan moet het nog beginnen ... Eens aan het park, springen ze in alle stilte over de hekken.

Waarschuwing

De mannen zien al snel een bordje dat waarschuwt voor camerabewaking en vervolgens voor boetes als je geen toegangskaartje hebt. Dat interesseert de jongens voor geen meter, dus gaan ze gewoon verder met de challenge. Eens ze binnen zijn, hebben ze een hele park voor hen alleen: waar te beginnen? De trio staat aan de 'Big Bang', een waterglijbaan. Ze grijpen een bootje en richten zich naar het startpunt. Eens ze boven zijn, hebben ze wel één probleem: er is geen water. Ze proberen toch van de baan te glijden, zonder water ... "Het is er niet voor gemaakt", luidt het in het filmpje. Je hebt duidelijk water nodig in een waterglijbaan, jongens.

En dan loopt het mis ...

Nadat ze een bezoekje brachten aan het restaurant, besluiten ze om iets te roepen door de speakers van het park. Beter niet gedaan, want daar loopt het mis. Volgens hen is er een alarm afgegaan en beginnen ze te rennen. Vol adrenaline eindigen ze hun challenge met de bevrijdende woorden: "Het is ons gelukt! Yes!".

Bekijk hieronder het filmpje:

 

Lees meer