De jongste zoon van Jean-Claude Van Damme werd gearresteerd, maar damn hoe knap is die wel!

Jean-Claude Van Damme maakte zich vroeger, voor onze tijd, heel populair bij de dames. Nu blijkt, dat zijn jongste zoon ook dat effect heeft. We mogen hem wel niet te veel prijzen want de 21-jarige werd zondag opgepakt omdat hij een mes tegen de keel van zijn kamergenoot hield. De jongeman zal moeten boeten voor zijn crimineel gedrag.

Nicholas Van Varenberg werd afgelopen zondag in Arizona gearresteerd. De 21-jarige hield zijn kamergenoot gegijzeld met een mes tegen zijn keel. Maar eerder kwam de politie ook al langs ...

Klappen uitdelen

De zoon van Jean-Claude Van Damme lokte heel wat uit. Eerder op de dag heeft hij iemand klappen gegeven in het gebouw waardoor de politie moest afkomen. Volgens TMZ volgde de politie een bloedspoor dat leidde naar het appartement van Nicholas.

Na het gesprek met de jongeman, vertrok de politie weer maar bleven ze in de gang staan uit voorzorg. Vlak nadien hoorde ze luide bonken en geroep: Nicholas zou kwaad zijn geworden op zijn flatgenoot omdat hij de deur voor de politie opende. Hij gijzelde zijn flatgenoot met een keukenmes tegen zijn keel. De jongen kon niet tegenwringen omdat hij schrik had voor zijn leven.

Eens de politie terug binnen was, hebben ze het het appartement doorzocht. Ze vonden het keukenmes en marihuana. Nicholas heeft nu mishandeling, gijzelneming en drugsbezit op zijn strafblad staan.

Knappe vent

We moeten toch wel even toegeven, dat de zoon van acteur Jean-Claude Van Damme en model Darcy LaPier eyecandy is. Hij heeft duidelijk trekken van zijn vader in zijn jonge jaren.

We zouden graag al zijn social media willen doorgeven zodat je zelf eens een kijkje kan nemen. Maar de jongeman heeft nergens een officiële account, wat hem nog mysterieuzer maakt.

Acteertalent

Als je de jongeman toch wil aanschouwen, dan kan dat binnenkort op het grote scherm. Hij maakt zijn acteerdebuut in een film met zijn vader: Kickboxer: Retaliation, een Amerikaanse vechtsportfilm waarin ook legendarische vechter Mike Tyson te zien zal zijn. De releasedatum van de film is op dit moment onbekend.

Lees meer