Concert van Lady Gaga in het Sportpaleis wordt uitgesteld

Het concert van de Amerikaanse popster Lady Gaga in het Antwerpse Sportpaleis wordt uitgesteld. Dat optreden stond gepland op 1 oktober maar zal nu dus naar een andere datum worden verschoven. Lady Gaga moest eerder ook al andere optredens afzeggen omwille van chronische pijn. De ster lijdt aan fibromyalgie en werd daarvoor zelfs opgenomen in het ziekenhuis. 

Belgische fans van de Amerikaanse superster Lady Gaga zullen nog wat langer moeten wachten om hun idool in eigen land te kunnen bewonderen. Het optreden van 1 oktober in het Antwerpse Sportpaleis wordt uitgesteld naar een latere datum. Dat nieuws maakte Live Nation bekend op Twitter. Lady Gaga lijdt aan de chronische ziekte fibromyalgie en moest daarom eerder ook al een optreden in Brazilië annuleren.

"Ik hou van jullie"

"Live Nation bevestigde vandaag dat het Europese deel van de Joanne World Tour van Lady Gaga helaas wordt uitgesteld tot begin 2018", staat te lezen in een statement dat de Amerikaanse ster zelf tweette. "Lady Gaga lijdt zware fysieke pijn waardoor ze niet meer kan optreden." Omdat er nog geen nieuwe data zijn bekendgemaakt, raadt de ster aan om tickets voorlopig nog bij te houden.

"Ik ben altijd eerlijk geweest over mijn fysieke en mentale gezondheidsproblemen", zegt ze zelf op Twitter. "De pijn weerhoudt me ervan te doen wat ik het liefste doe in de hele wereld: optreden voor mijn fans. Ik kijk ernaar uit om opnieuw te touren, maar ik moet nu bij mijn dokters zijn zodat ik sterk kan worden en ook de komende 60 jaar of langer nog voor jullie kan optreden. Ik hou zoveel van jullie."

Fibromyalgie

Lady Gaga maakte haar ziekte bekend in haar populaire Netflix-documentaire Five Foot Two. Daar vertelde ze dat ze chronische pijnen heeft die te wijten zijn aan de ziekte fibromyalgie, waarbij je pijn krijgt in spieren en bindweefsel.

Lees meer