3 nieuwe absurde fashion items ... voor mannen. Zou jouw vent dit mogen dragen?

Een doorzichtige jurk ... voor mannen, schoenen met voeten op en een heuptasje die elke man de perfecte 'dad bod' geeft. Er zijn weer een aantal staaltjes fashion opgedoken op het internet waarvan je niet weet of ze enorm onnozel of net geniaal zijn. Bekijk hieronder de drie nieuwste modefenomenen (waaronder zelfs eentje van Vlaamse makelij) en beslis zelf! 

1. De Dadbag

© TheDadbag.com

De dad bod, de combinatie van brede, getrainde armen met het standaard bierbuikje, was lange tijd een rage. Voor wie niet de moeite wil doen om zo'n bierbuik te kweken (want dat is uiteraard hét probleem), is er nu de Dadbag. De Dadbag is een heuptasje met een bierbuikmotief. Je kan zelfs kiezen uit zes verschillende 'buiken'. Heb je liever een wat meer behaarde buik? Of eerder een verbrande? Keuze genoeg! Helaas is de Dadbag nog niet in productie, dus je zal nog even moeten wachten om je de perfecte dad bod aan te meten.

Welke zou jij kiezen?

© TheDadbag.com

2. Stan Smith by Jeroom

"Het resultaat als men aan Jeroom vraagt om een paar sneakers te ontwerpen", schrijft Elodie Ouedraogo onder deze Instagrampost. Jeroom goot het bekende model van Adidas in een nieuw jasje, en dat uiteraard op zijn volledig eigen manier. Wat beter om op een schoen te zetten dan ... voeten? Leuk detail, de voeten hebben elk wel een opmerkelijk aantal tenen.

3. De doorzichtige jurk ... voor mannen

© Asos.com

Online kledingwinkel ASOS durft wel al eens uitpakken met gewaagde kledij, maar de Extreme Longline T-Shirt in Loose Mesh, of de doorzichtige jurk voor mannen, is toch wel net iets te 'gewaagd' als je het ons vraagt. Het is wel het perfecte kledingstuk voor de mannen onder ons die graag hun spieren tonen zonder te duidelijk te willen pochen. Nu kunnen ze dan toch alleszins hun T-shirt aanhouden ...

Welke van deze drie zou jij nog wel dragen?

Lees meer