Eindelijk weten we wat de Lau al 2 jaar uitspookt in LA met Roos en zonder zijn zus Astrid Coppens

Wie kent er 'de Lau' nog? De joviale broer van Astrid Coppens raakte bekend door de realityreeks van zijn zus, maar de afgelopen jaren hebben we nog amper iets gehoord van Laurens Nuyens. Zijn verloofde Roos legt nu uit waarom we hem twee jaar lang niet meer hebben gezien.

In Astrid in Wonderland, de eerste realityreeks van toen nog Astrid Bryan, zagen we al dat 'de Lau' bij het bedrijf van de toenmalig man van Astrid, 'den John', werkte. Hij was daar volgens zijn huidige verloofde Roos Vandekerckhove senior managing director. "Hij verdiende er tussen de 500.000 en 1,2 miljoen dollar per jaar", zegt die in TV Familie. Maar toen het huwelijk tussen zus Astrid en 'den John' niet meer houdbaar bleek, besliste broerlief om ontslag te nemen.

Ondertussen heeft Laurens al twee jaar een nieuwe job, maar welke dat juist was, daar hadden we het raden naar. Verloofde Roos licht een tipje van de sluier: "De Lau werkt bij een Belgisch-Amerikaans bedrijf dat luxesofas maakt voor privécinemazalen." Privécinemazalen, dat is niet weggelegd voor iedereen onder ons. Zijn cliënteel zijn dan ook vooral de rijken van deze wereld, waaronder een hoop bekende namen, zo zegt Roos.

"Een hond hebben we al, dus kindje is logische stap"

'De Lau' was ook een opvallende afwezige op het trouwfeest van Dimitri Vegas en Anouk Matton, waar Roos, zus Astrid en haar man Bram wel bij de gasten hoorden. Weer was het zijn veeleisende job die roet in het eten gooide. "Laurens moest die week naar een belangrijke beurs in San Diego. Die lag al een jaar vast, en hij moest er echt aanwezig zijn", vertelt z'n verloofde. "'Dat vond hij natuurlijk héél jammer."

Het is niet omdat we het koppel amper in de spotlights zien, dat het niet goed gaat tussen de twee. In 2015 ging Laurens zelfs al op één knie voor Roos, maar door het drukke schema van de twee zijn ze nog niet tot een echte trouw gekomen. Daar willen ze nu toch werk van gaan maken. "Zodra onze agenda's het toelaten om samen naar België te komen, maken we er concreet werk van", zegt Roos. Dat feest zal uiteraard in Antwerpen plaatsvinden. Naast trouwen, liggen ook kindjes in de toekomstplannen van de twee tortelduifjes. "Een hondje hebben we al, dus dit is de logische volgende stap!"

Laurens en zijn verloofde Roos:

Lees meer