Eindelijk! Binnenkort kan je op Instagram direct zien of iemand je terug volgt of niet

Geef maar toe, je checkt regelmatig of iemand je eigenlijk terug volgt op Instagram of niet. Net zoals op Twitter zal je dat binnenkort ook op Instagram kunnen controleren. Heel handig en tijdbesparend, maar de functie is nog niet voor iedereen beschikbaar. 

Op Instagram kan je verschillende profielen bezoeken, dromen van een fancy levensstijl en de vakantiefoto's van je vrienden beoordelen. Maar af en toe vraag je jezelf af, "Wie volgt mij nu eigenlijk?".

Om te checken of iemand je terug volgt, moet je het scrollen even op pauze zetten om naar je eigen pagina te kunnen gaan. Vervolgens lanceer je een zoekopdracht door je volgers en ben je teleurgesteld of heel blij.

Instagram verbetert bepaalde functies zodat je meteen kan zien wie je terug volgt. Een klein berichtje met 'Volgt je' staat onder de bio van de persoon die je bezoekt.

Android

Instagram is eigenlijk een laatkomer. Deze functie bestaat al lang op Twitter, waar je naast de naam van een account kan zien of iemand je volgt of niet.

Maar voorlopig is deze optie alleen beschikbaar voor enkele gebruikers van Instagram op Android, maar nog niet op iOS. In de nabije toekomst zou de functie worden uitgebreid.

Geef toe dat het vrij praktisch zou zijn om in alle rust te stalken, zonder een terugreis te maken naar je eigen profiel.

Lees meer