Kandidate Miss Spanje loopt mee in elegant defilé … maar maakt gênantste val ooit

Een ravissant defilé langs het zwembad kende voor Miss Spanje-kandidate Pilar Magro een minder elegante afloop. Toen de jongedame een draai probeerde te maken langs het water, verloor ze haar evenwicht en tuimelde ze onherroepelijk in het zwembad. 

Elegant wandelen langs het zwembad, even draaien, een leuk kiekje en klaar, moet misskandidate Pilar Magro gedacht hebben. Maar dat verliep toch even anders. De dame op torenhoge hakken tuimelde namelijk nogal onelegant het zwembad in.

De andere misskandidaten stonden erbij en keken ernaar, terwijl een jongeman snel in het water sprong om haar te hulp te schieten. Toen de Spaanse schone op eigen krachten weer op de rand van het zwembad geraakte, werd ze overmand door emoties, maar kreeg ze wel een warm applaus van de andere deelneemsters.

Kritische kijkers hebben nochtans hun bedenkingen bij de intenties van de kandidate. Ze stellen zich de vraag waarom Magro het aandurfde om zo dicht bij de rand van het zwembad te wandelen. Maar of het nu om een ongelukje ging of niet, de beelden van de gênante duik gaan ondertussen viraal op social media.

Bekijk ze hier:

 

Dat Magro een knappe vrouw is, staat buiten kijf. Toch zat winnen er voor haar niet in, want het kroontje ging namelijk naar de 22-jarige Sofia Del Prado.

Lees meer