Milow verkoopt na vijf maanden al zijn miljoenenvilla in LA ... met één miljoen verlies

De Belgische singer-songwriter Milow heeft na vijf maanden al zijn villa in Los Angeles verkocht. In april kocht hij het luxueuze strandhuis nog voor bijna 3 miljoen euro. Nu heeft hij het voor minder dan 2 miljoen euro verkocht.

Milow heeft zijn villa in L.A. weer verkocht voor 1,8 miljoen euro. Dat melden de L.A. Times en Het Laatste Nieuws. Volgens die laatste krant schept de artiest zelf niet graag op over zo’n nieuws. Vijf maanden geleden zou Milow nochtans bijna 3 miljoen euro neergelegd hebben voor het pand met vijf slaapkamers, zes badkamers, een gigantische keuken en één groot terras als dak met uitzicht op de oceaan. De makelaar zegt dat je er niks anders moet doen dan “sit back, relax and watch the sunset”.

Verliefd op Los Angeles

Dat was exact wat Milow daar van plan was. Aan Het Laatste Nieuws zei hij destijds: “Ik vertrek voor een maand op tournee door zes landen in Europa, waaronder België, Duitsland, Italië en Spanje. Na zo’n tournee ben ik gewoonlijk volledig leeg. Dan stap ik op het vliegtuig naar L.A. om er op adem te komen en aan nieuwe songs te werken.” Milow zou al jaren verliefd zijn op Los Angeles.

“Sinds 2012 verdeel ik mijn tijd tussen Leuven en L.A. Daar schreef en nam ik mijn laatste twee albums ‘Silver Linings’ en ‘Modern Heart’ op. Het is een ongelooflijk inspirerende stad om in alle rust, en in mijn geval ook privacy, muziek te maken”, zei hij destijds. “Ik verhuis omdat ik een grotere muziekstudio nodig heb. Waar ook muzikanten met wie ik werk, én familie en vrienden - die ik door de drukte veel te weinig kan zien - kunnen logeren. Voor de rest verandert er eigenlijk niks.”

Het is nog niet geweten waarom Milow zijn strandhuis verkoopt.

Enkele foto's van het pand:

© Movoto.com

© movoto.com

© movoto.com

© movoto.com

© movoto.com

Lees meer