De Lau en Roos stiekem getrouwd: “Ja, wij zijn nu man en vrouw!”

Drie jaar na hun deelname aan 'Dansdate' gaat het ‘de Lau’ en zijn Roos nog altijd voor de wind. Ze hebben niet alleen een mooie job in Los Angeles te pakken, na een verloving van twee jaar zijn ze ook stiekem getrouwd … en dat terwijl bijna niemand ervan wist!

In alle rust en ver van de schijnwerpers zijn Laurens Nuyens (37) en Roos Vandekerckhove (34) in Los Angeles getrouwd. Dat deden ze na een verloving van twee jaar en in het bijzijn van enkel hun naaste familie en vrienden. Voor de rest wist niemand er iets van. "Het was echt óns momentje", zegt Roos aan Dag Allemaal. "En dat vinden we prima zo. Zo valt er ook nog genoeg te delen wanneer het feest er komt. Want voor alle duidelijkheid, het trouwfeest is voor een latere datum. We mikken op 2018 en komen het sowieso in Antwerpen vieren."

Roos, die normaal alles nogal graag op social media zet, repte dus ook geen woord over het huwelijk op haar Instagramaccount. Wél reageerde ze 'My handsome hubby' op een foto die Laurens vorige maand online zette. Zouden ze toen al in het huwelijksbootje zijn gestapt?

© Instagram

Veeleisende job

Roos kwam ook zonder haar kersverse man naar het huwelijk van goede vriendin Anouk Matton en Dimitri Vegas in Ibiza, terwijl Astrid en Bram wel van de partij waren. Maar dat had alles te maken met het beroep van 'de Lau'. "Laurens werkt bij een Belgisch-Amerikaans bedrijf dat luxesofa's voor privécinemazalen maakt. Ze mogen heel wat bekende namen tot hun klanten rekenen en die zijn vaak erg veeleisend. Hij moet dus altijd paraat staan voor zijn job", voegt Roos eraan toe. Vroeger, tijdens Astrid in Wonderland, werkte Lau nog bij het bedrijf van de toenmalige man van Astrid, 'den John'.

Zelf houdt Roos zich bezig met haar blog en sociale media. "Dat lijkt natuurlijk een droomleventje, maar ik hoop wel dat mensen inzien hoeveel tijd en moeite hierin kruipt. Elke ochtend zit ik twee tot drie uur aan mijn computer om mails te beantwoorden en administratie te verwerken. Daarna ga ik meestal shooten met m'n vaste fotografe, en meestal word ik ook nog op evenementen verwacht. Daar moet ik steevast piekfijn voor de dag komen, dus fitness hoort er ook bij. Ik ga vier tot vijf keer per week naar de gym. En dan heb ik nog niks geschreven of gepost!", weet Roos nog te zeggen aan Dag Allemaal.

Na het huwelijk, een kindje?

Laurens en Roos maken er al lang geen geheim meer van dat ook kindjes welkom zijn. Toen ze vorig jaar zijn gaan samenwonen, gaven ze al toe dat ze stilaan aan een baby begonnen te denken. In hun appartement in Los Angeles is alvast ruimte voor een kinderkamer. Wordt ongetwijfeld vervolgd!

Lees meer