“Ben jij ook gecastreerd?”: man laat tattoo zetten voor mishandelde hond, maar ziet één belangrijk detail over het hoofd

Toen een hondenbaasje merkte dat zijn viervoeter gebrandmerkt was door z’n vorige eigenaar, twijfelde hij geen seconde om dezelfde tatoeage te laten zetten. Maar daar had hij toch beter even over nagedacht, want er is één belangrijk detail dat hij over het hoofd had gezien.

Vlak nadat hij z’n tattoo liet zetten, gooide de man trots twee foto’s op Facebook. Eentje van de 'tatoeage' van de hond en eentje van die op z’n eigen arm. Hij zette er de volgende uitleg bij: "Wie Bear kent, weet dat hij een tatoeage heeft gekregen van zijn vorige eigenaars. Het is ziekelijk dat mensen hun huisdieren echt laten tatoeëren. Dus heb ik vanavond zijn tattoo laten zetten."

© Reddit

Toch geen teken van mishandeling

Wat de man niet wist, is dat de tatoeage op de hond helemaal geen teken van mishandeling is ... maar een kenmerk dat de dierenarts had gezet nadat het beestje gecastreerd was. Vrij gênant, dus. De post werd intussen duchtig gedeeld op sociale media en sommigen konden het niet laten om te vragen: "Ben jij nu ook gecastreerd?". Tja, daar gaan we ons niet over uitspreken.

Lees meer