Wegmisbruikers melden wordt gemakkelijker

!

Dit artikel werd gemaakt door een van onze bezoekers. Wil je reageren of zelf een artikel schrijven in onze Zoo, be our guest! Lees hier het hoe/wat/waar of begin er meteen aan.

Op de weg naar huis of het werk kan het vaak fout aflopen. Een 18-jarige developer uit België nam vorige week het initiatief om een website te maken, waar iedereen zijn/haar verhaal kan delen. Op deze manier zien alle chauffeurs wat er gebeurt in bepaalde delen van België.

Het initiatief kwam van een 18-jarige developer uit Gent. Hij wou een makkelijkere manier vinden om de mogelijkheid te geven aan inwoners van België om te communiceren met elkaar over wat er gebeurd op de weg. Dit heeft hij echter mogelijk gemaakt aan de hand van een website. Op de website kan je anoniem een bericht insturen (die op de homepagina van de website komt te staan), hier kan je de nummerplaat van de desbetreffende auto invoeren met een beschrijving van wat er is gebeurd.

Anonimiteit op de eerste plaats

Bij wegmisbruikersmelden.be komt anonimiteit op de eerste plaats. Er worden zo bijvoorbeeld geen IP-adressen opgeslagen. Ook worden alle sessies (het moment wanneer een gebruiker een bericht aan het typen is en het geplaatst is) direct verwijderd van zodra het bericht geplaatst is.

De website kan bezocht worden op wegmisbruikersmelden.be