'South Park' heeft jouw hulp nodig voor z'n nieuwe game, want ze zijn op zoek naar ... de perfecte scheet!

'South Park' komt binnenkort met een nieuw videogame: 'The Fractured But Whole'. Maar daarvoor roepen ze nu de hulp in van hun fans. Want om "de meest authentieke ervaring mogelijk" te creëren, hebben ze nu onze hulp nodig. Ze gaan, in ware 'The Voice'-stijl, op zoek naar ... de beste scheet. Jouw scheet kan dus zomaar in de nieuwe 'South Park'-game terechtkomen!

Wie de eerste South Park-game The Stick of Truth heeft gespeeld, weet dat je ook voor de tweede geen traditionele game moet verwachten. In The Fractured But Whole zal je een held spelen met een wel heel aparte superkracht: scheten laten. Maar om die 'superscheetkrachten' het passende geluidseffect te kunnen meegeven, zijn ze nu dus op zoek naar de perfecte scheet. En daarvoor doen ze beroep op het publiek.

Jouw scheet zou het dus kunnen schoppen tot het officiële South Park-spel The Fractured But Whole. Wil jij de officiële scheet van het spel worden? Film dan je eigen scheet en zend ze in op iamthefart.com. "De beste scheet zal eeuwig blijven leven, in onze game!"

Jouw scheet zal trouwens worden beoordeeld door een echte vakjury:

 

Lees meer