Vanavond valt er 190 miljoen euro te winnen met EuroMillions en zo maak jij meer kans!

190 miljoen euro, denk eens wat je daar allemaal van zou kunnen kopen. Een handvol villa's, een paar sportwagens, een gouden wc-pot, of een Waals dorpje, het kan zomaar allemaal van jou zijn. Vanavond kan je die jackpot winnen bij EuroMillions en dus op slag multimiljonair worden. De kans om te winnen ligt echter op 0,000000007 procent, maar dankzij deze tips liggen je kansen toch iets hoger. 

Geld maakt natuurlijk niet gelukkig, maar met 190 miljoen op onze bankrekening zouden wij nu niet bepaald droevig zijn. Vanavond valt dat hallucinante bedrag te winnen met EuroMillions. En hoewel het een kansspel blijft, waarbij je dus voornamelijk afhankelijk bent van geluk, hebben wij toch een paar tips om je kansen een beetje te vergroten.

Wissel af tussen even en oneven nummers

Bij EuroMillions moet je vijf nummers en twee sterren aankruisen. Slechts in drie procent van de gevallen worden enkel even of enkel oneven nummers getrokken. Je kiest dus best voor een 2/3-verhouding, met twee even getallen en twee oneven getallen, of omgekeerd. Deze verhouding komt voor in 68 procent van de EuroMillions-trekkingen.

Maak geen patroon in je cijfers

Het is natuurlijk leuk om een smiley te maken of gewoon de cijfers van een diagonaal aan te kruisen, maar zo verlaag je je eigen kansen op de jackpot. Als je een patroon maakt in je cijfers, bestaat de kans dat iemand anders (of een heleboel anderen) hetzelfde idee hadden en je dus je prijzengeld moet delen. Zo kan je dus vanavond voorhebben dat je de jackpot wint, maar hem moet delen met duizenden anderen. Zo blijft er van die 190 miljoen op slag al een pak minder over.

Ga niet voor geboortedagen

Winnen met de geboortedag van je geliefden (of van jezelf) zou natuurlijk wel mooi zijn, maar het gebeurt bijna nooit omdat de cijfers van een geboortedag nooit het volledige spectrum aan cijfers benutten. Winnende cijfers komen maar heel zelden allemaal uit de lage (1-25), of allemaal uit de hoge (26-50) cijfers. Dus ga je beter voor willekeurige cijfers, waarbij je een 2/3-verhouding tussen hoge en lage cijfers aanhoudt.

Het zijn natuurlijk geen waterdichte methodes en we kunnen je niet verzekeren dat jij vanavond met de hoofdprijs gaat lopen, maar met deze tips maak je toch al een béétje meer kans. Veel succes!

Lees meer