Dan toch geen derde 'Sex and the City'-film, maar wel meer dan genoeg drama om er één mee te vullen

Afgelopen winter verkondigde Radar Online nog dat de vier actrices hun zegen hadden gegeven voor een derde 'SATC'-film en dat hij er dus wel degelijk aan zat te komen, maar die hoop kunnen we nu wel definitief opbergen. Sarah Jessica Parker (Carrie zélf, nota bene!) bevestigde het teleurstellende nieuws in een interview met Extra. 

Succesvolle franchise

Ondertussen is het bijna zeven jaar geleden dat de tweede Sex And The City-film uitkwam, toen zes jaar na de laatste aflevering van de succesvolle HBO-serie over Carrie Bradshaw en haar drie beste vriendinnen Samantha Jones, Charlotte York en Miranda Hobbes. Hoewel beide films gemengde reacties van critici ontvingen, werden ze telkens meer dan positief onthaald door de fans.

Een eventuele derde film was al een hele tijd het onderwerp van heel wat speculatie. De laatste roddels staken enkele weken geleden de kop op: Kim Cattrall (Samantha) zou absurde eisen gesteld hebben en de opnames daardoor boycotten. Na enkele dagen radiostilte bevestigde Sarah Jessica Parker het dan toch letterlijk: “Het is voorbij. We gaan er niet mee door. Ik ben teleurgesteld. We hadden een prachtig, grappig, hartverscheurend, vreugdevol, heel herkenbaar script en verhaal.”

Drama

Hoewel Parker in het interview met geen woord repte over de vermeende eisen van Kim Cattrall, lieten andere castleden wel hun mening horen: Willie Garson (Stanford Blatch) retweette deze kop van Daily Mail:

Later drukte hij zijn teleurstelling ook iets milder uit met deze tweet:
De meningen van de fans zijn verdeeld: sommigen nemen genoegen met de serie, en vonden zelfs de tweede film al wat te veel van het goede:
... maar anderen (onder wie zangeres Sia) vinden dat de derde SATC-film er hoe dan ook moet komen:
Kim Cattrall kreeg het serieus te verduren:
Maar Saman ... euh, Kim Cattrall kennende, liet ze zich niet kennen, en vuurde ze sassy terug met deze rake tweet:
Your move, haters!

Lees meer