Een jaar na de scheiding zou Angelina Jolie iemand anders hebben: een bekende miljardair

Nu Angelina Jolie na haar scheiding met Brad Pitt weer op vrije voeten loopt, zou ze voor de charmes van de steenrijke Elon Musk gevallen zijn. De twee zouden een tijdje geleden al een romantisch weekend hebben doorgebracht in Las Vegas. 

Volgens de Amerikaanse blogger Janet Charlton zou er een nieuwe man in het leven van de 42-jarige Angelina Jolie zijn. En niet zomaar eentje, maar de vier jaar oudere multimiljonair Elon Musk, oprichter van onder meer Tesla en PayPal. De twee kennen elkaar al jaren, maar pas nu zou de vonk overgeslagen zijn.

Ze werkten vroeger al samen aan verschillende humanitaire projecten en nu zouden ze in het geniep aan het daten zijn. Zo stond er al een romantisch weekendje Las Vegas op de planning, waar ze uiterst voorzichtig waren om hun relatie nog geheim te houden. Zo kwamen ze zelfs niet samen toe.

Exit Brangelina

Elon Musk had eerder al een korte relatie met de ex van Johnny Depp, Amber Heard. Ze gingen begin augustus uit elkaar. Angelina zelf is al drie keer getrouwd geweest en zette definitief een punt achter haar huwelijk met Brad Pitt na een relatie van twaalf jaar. Maar Brangelina is nu dus voorgoed verleden tijd. Hoera voor ... Angelon?

Lees meer