Dinsdag de monsterjackpot bij EuroMillions gemist? Vandaag krijg je een nieuwe kans

Dinsdag de monsterjackpot van 190 miljoen euro gemist, of toch niet gewonnen? Dan krijg je vandaag een nieuwe kans! En als het vandaag niet lukt, kan je nog een gokje wagen tot 17 oktober.

Enkele dagen geleden gaven we nog tips over hoe je meer kans maakt om EuroMillions te winnen, en die kan je vandaag opnieuw in de praktijk brengen ... want er valt maar liefst 190 miljoen euro te winnen! Een hallucinant bedrag waarvoor wij weleens een gokje willen wagen.

De gigantische jackpot is het hoogste bedrag dat je ooit kan winnen bij EuroMillions. De jackpot voor rang 1 werd namelijk verschillende weken overgedragen waardoor ze nu, volgens het spelreglement, aan het plafond van 190 miljoen euro zitten.

Meer kans op winst

En het extra goede nieuws: er is meer kans om geld te winnen! Het EuroMillions-reglement zegt dat 27 procent van de helft van het ingezette geld naar rang 1 gaat. Als de jackpot het plafond bereikt, wat nu het geval is, vloeit de overschot naar het bedrag dat je kan winnen in rang 2. Dat komt nog eens bovenop de normale winst die al in de rang te verdienen is. 'Flow down' heet het fenomeen, en zorgt voor meer kans om een smak geld te winnen.

De jackpot blijft op 190 miljoen euro staan als er op de 5de trekking nog geen rang 1 winnaar is. Dit zou op dinsdag 17 oktober 2017 zijn. Als het geld tegen dan nog niet gewonnen is, wordt het schandalig hoge bedrag verdeeld onder de winnaars van rang 2. Trouwens: de winstkans in de tweede rang bedraagt één op 6.991.908. Veel succes!

Lees meer