Deze oma dacht dat ze een schattig kinderboek had gekocht voor haar kleindochter, maar niets is minder waar

Oma's doen niets liever dan hun kleinkinderen te overladen met cadeautjes. Zo ook de oma van de zesjarige Emmersyn. Ze kocht het 'schattige' boekje 'If Animals Could Talk' voor haar kleindochter, maar dat bleek al gauw een minder onschuldig boekje dan gedacht.  

De oma van de zesjarige Emmersyn dacht dat ze een schattig kinderboekje had gekocht. En in her defense, het lijkt langs de buitenkant heel onschuldig. Maar eens je het openslaat blijkt dat niets minder waar is. 'If Animals Could Talk' is allesbehalve een kinderboek.

In het boek, dat geschreven werd door Carla Butwin en Josh Cassidy, wordt gebundeld wat dieren zouden zeggen als ze konden praten. Het idee ontstond vanuit de hilarische Tumblr-blog van het duo: 'If _____ Could Talk'. In het boek beperken ze zich dus tot wat dieren zouden zeggen en dat blijkt behoorlijk NSFW.

Mama Tiffany tweette over het cadeau en deelde ook nog andere hilarische foto's uit het boekje. Haar originele post werd al meer dan 80.000 keer geretweet en ook de andere foto's worden op veel hilariteit ontvangen.

In het boekje kan je deze pimp duif terugvinden:

Maar ook deze cavia die het beu is om aangekleed te worden:

Of wat dacht je van een drugsverslaafde ijsbeer en een vergeetachtige kangoeroe?

Een onschuldig paardje? Think again:

De tweet miste z'n impact niet, want het boek werd op slag de bestseller op Amazon:

En laten we afsluiten met deze kat die de heisa perfect samenvat:

Lees meer