"Say nay to NRA": Arjan Lubach scoort opnieuw met een hilarisch filmpje over wapenbezit in VS

De Nederlandse presentator Arjan Lubach van het programma 'Zondag met Lubach' liet gisteren opnieuw van zich horen, dit keer met een filmpje over de omstreden wapenwet in de VS. Het satirische filmpje, waarin het wapenbezit in de VS zwaar aan de kaak wordt gesteld, ging prompt viraal, zelfs tot in de VS zelf.

Doet de naam Arjan Lubach niet meteen een belletje rinkelen? Zijn hilarische filmpje waarin hij Nederland voorstelde aan de toen net verkozen president Trump doet dat wellicht wél. En gisteren flikte de Nederlander het opnieuw: hij slaagde er nogmaals in om een filmpje viraal te laten gaan tot in Amerika.

Nonsensical Rifle Addiction

In zijn programma 'Zondag met Lubach' stelde Arjan dat er iets aan de hand is in de wereld, en dat we dringend moeten ingrijpen. Daarna liet hij een filmpje zien over de 'NRA', (Nonsensical Rifle Addiction), oftewel de absurde verslaving aan wapens van veel Amerikanen. Daarmee steekt hij uiteraard de draak met de NRA (National Riffle Association).

In het filmpje vol hilarische verwijzingen roept Arjan de Europeanen op om Amerika te redden van deze vreselijke ziekte. Hij eindigt dan ook met de oproep: "Say nay to NRA".

Toch reageert niet iedereen positief op het filmpje. Maar oordeel vooral zelf!

 

Lees meer